Segítek, hogy sikeres legyen az Instagram marketinged!

Tartalomkészítés

Hogy profi és márkahű fotókat készíthess!

Márkaépítés

Hogy megjegyezzék a márkádat és kapcsolódjanak hozzá!

Értékesítés

Hogy ne csak követőid, hanem vásárlóid is legyenek!

Platfromhasználat

Hogy a kisujjadból rázd ki az Instagramot!

 Én foglak segíteni!

Berki Zsolt vagyok, az MBM Solvers társalapítója, marketingtanácsadó. Legfőbb specializációm az Instagram marketing, amit mi sem mutat jobban, hogy én vagyok a társszerzője az első magyar Instagram marketing könyvnek. Mára már több, mint 300 tanácsadói órán vagyok túl és az ebből származó tapasztalatot szeretném felajánlani neked a személyes segítség során. Nem riadok vissza a merészebb, vagy nehezebb témáktól sem, például volt már szerencsém temetkezési vállalkozóval is együtt dolgozni az Instagram kommunikációján.

Mikor fordulj hozzám?

Lehetsz kezdő, vagy haladó vállalkozó is, aki a következőket szeretné!

Ha magabiztos tudást szeretnél az Instagram területén

Nem tudod, hogy kell regisztrálni? Azt sem tudod, hogyan posztolj? Nem tudod megírni az Instagram bio-t? Szeretnéd összekötni a Facebook oldalad az Instagrammal? Ezeket mind a kisujjadból fogod kirázni! Magabiztos tudást adok neked az Instagram felületén!

Ha nem tudod, hogyan készíts Instagramos tartalmat

Az Instagram egy kemény terep, hiszen vizuális tartalommal kell megfognod a felhasználok figyelmét. Számos vállalkozó küzd azzal a problémával, hogy nem tudja hogyan mutassa meg magát ezen a felületen. Meg foglak tanítani profin tartalmat gyártani, hiszen gyakorlati alkalmak is vannak a folyamatban. Erről lentebb bővebben olvashatsz!

Szeretnél vevőket szerezni az Instagramról

Az eddigi tudásod nem biztos hogy elég, hogy az Instagramon is hatékony tudj vásárlókat szerezni, de nem teheted meg, hogy kihagyod ezt a felületet az értékesítési csatornáid közül, hiszen a hirdetések még mindig itt a legolcsóbbak! Nem mellesleg kiváló lehetőséget ad arra, hogy új vásárlókat és új célközönségeket szólíts meg.

Ha márkát szeretnél építeni az Instagramon

Az Instagram a legkiválóbb márkaépítési platform. Legyen szó a céges, vagy a személyes márkádról, itt azt könnyen sikerre viheted! Szoktuk ajánlani a munkáltatói márka (employer brand) építésére is, hiszen a legtöbb fiatal, már csekkolja egy-egy munkahely instáját.

Milyen területeket érintünk a tanácsadás során?

 

Platformhasználat

Megtanítom neked a platform teljeskörű használatát. Nem csupán az alapokra leszel képes, hanem profin fogod használni a felületet és képes leszel megoldani az összes jövőben felmerülő problémát és az új trendeket is érteni fogod. 

Értékesítés

Az Instagram marketing tanácsadási folyamat során összeállítjuk, hogyan tudsz a leghatékonyabban értékesíteni az Instagramon. Megmutatom azokat az eszközöket, hirdetési stratégiákat, amelyekkel kimaxolhatod a jelenléted. Tanácsot adok arra, hogyan készíts instagramos kampányt és bevezetlek az Instagramos nyereményjátékokba is. 

Márkaépítés

Minden cég építi a márkáját, viszont kevesen tudják, hogyan kell a különböző social media felületeken hatékonyan megjelenni és kommunikálni a márka üzenetét, értékeit. Megmutatom neked, hogyan juttasd el a felhasználókhoz a márkád küldetését. Ha még nem tudod, hogy mi az, akkor sem kell félned, mert együtt kitaláljuk. 

Tartalomkészítés

Ha nincs jó tartalmad, akkor az Instagramon nem fogsz tudni megfelelően jelen lenni. Számtalanszor ütközök olyan problémába, hogy a termék vagy szolgáltatás kiemelkedő, viszont a tartalom a tudáshiány miatt ez nem tud megfelelően megjelenni az Instagramon. A tanácsadási folyamat tartalmazza a tartalomkészítés oktatást is, amely keretében megtanítalak, hogyan készítsd el a megfelelő minőségű tartalmat akár a mobiltelefonod segítségével is.

Segítünk, hogy a leghatékonyabban mutasd meg magad az Instagramon!

Miből áll a tanácsadás?

Az elmúlt évek során több 300 tanácsadási órán vagyunk túl az MBM Solverssel. Ezen tapasztalat során kialakult tanácsadási folyamatot kínáljuk most Neked, hogy a lehető legalaposabb tudással vágj neki az Instának. A folyamatot alkalmakra bontjuk és még a legelején felmérjük, hogy hány alkalomra lesz szükséged. Ezek időtartama változó lehet, de minimum 2 órás alkalmakban gondolkodj! 

Gyakran Ismételt kérdések

Csak a folyamatra jelentkezhetek?

A tanácsadási folyamat tulajdonképpen teljesen rugalmas. Az alkalmak száma, a tematika mind-mind attól függ, hogy jelenleg milyen szinten állsz. Például, ha a tartalmaid minsőge megfelelő, akkor a tartalomkészítési alkalmakat elhagyjuk. Arra is van lehetőség, hogy csak egy adott problémát oldunk meg. Görgess lejjebb a részletekért. Ha pedig nem csak Instagram tanácsadásra van szükséged, akkor kattints ide.

Hogyan kell fizetni?

Minden alkalom után számlát állítunk ki. Ha szeretnél fizethetsz a helyszínen bankkártyával vagy készpénzben, de lehetőséged van átutalással is fizetni.

Hol találkozunk?

A tanácsadási alkalmakat az irodánkban szoktuk tartani. Természetesen van lehetőség külső helyszínen is találkozni. Viszont Budapesten kívül inkább az online konzultációkat szoktuk vállalni. Ha személyes találkozót szeretnél és nem Budapesti vagy, akkor kiszállási díjat is felszámítunk.

Mi történik a tanácsadás után?

A tanácsadási folyamatunk azzal zárul, hogy magabiztosan fogod tudni használni az Instagramot és tudni fogod mit kell tenned azért, hogy eredményes legyen a jelenléted. Természetes itt sem engedjük el a kezed, de erről beszéljünk személyesen.

Ügyfeleink visszajelzései

Hogyan működik? 

Írj egy e-mailt!

A lenti űrlap segítségével vedd fel velünk a kapcsolatot. Kérlek adj meg minden olyan információt, ami segítségünkre lehet ahhoz, hogy át tudjuk nézni a felületeidet és meg tudjuk ismerni a céged.

i

Kidolgozzuk a tematikát

Az e-mail után kidolgozzuk a tematikát, megbeszéljük, hogy körülbelül hány alkalomra lesz szükségünk. Itt már egyeztetjük az első alkalom időpontját is. 

Közösen elérjük a céljaidat

Elindul a tanácsadási folyamat. Elkezdünk együtt dolgozni, és közösen elérjük a kitűzött célokat, vagy megoldjuk azt a problémát, amivel felkerestél minket. 

Neked való az Instagram tanácsadás?

Igen, ha

}

Szeretnél egy komplex és átfogó segítséget kapni arról, hogyan lehet hatékony az Instagram jelenléted. 

}

Szeretnéd, hogy egy szakember véleményt alkosson a meglévő Instagram jelenlétedről.

}

Nem tudod használni a felületet, viszont szeretnéd megtanulni.

}

Szeretnél közösséget építeni és vásárlókat szerezni. 

}

Ha nem tudsz tartalmat készíteni, viszont tudod, hogy szükséged van rá.

R

Egyszerűen profin szeretnéd használni az Intagramot, és több követőt szerezni

Nem, ha

Követők vásárlásában gondolkodsz. 

Nem hiszel az Instagramban, mint marketingeszközben. 

Nem vagy nyitott az újdonságokra.

Azt szeretnéd, hogy a konkurenseid beelőzzenek. 

Nem stratégiában gondolkodsz.

Mennyibe kerül a tanácsadás?

Instagram marketing tanácsadás

Ez a folyamat segít neked abban, hogy ne csak egy adott eseti problémát oldjuk meg, hanem egy komplex és mélyreható Instagram marketing stratégiát alkossunk meg közösen. Legyen szó személyes vagy céges márkáról, induló vagy haladó vállalkozásról. A folyamat tematikáját minden esetben a te céljaidra és vállalkozásodra szabjuk. A folyamat során mindenre kitérünk, amire csak szükséged lehet, átudjuk azt a szemléletet, amelyel “Instagramosan” tudsz majd gondolkodni. Látni fogod az online platformok közötti különbséget, így hatékonyabb lehetsz akár más felületetiden is.

25.000 Ft/óra

Jelentkezz itt!