Kampány menedzsment

Milyen területeken tudunk segíteni?

Legyen szó Facebookról, Instagramról vagy Google hirdetésekről, segítünk az üzeneted eljuttatni a megfelelő célközönséghez így forgalmat és bevételt generálva. Minden releváns platformon aktívan készítünk kampányokat webáruházaktól kezdve, üzleteken át, online szolgáltatókig. Így biztos lehetsz benne, hogy tapasztalatunknak köszönhetően kísérletezés helyett eredményeket fogsz látni.

Facebook Kampánykezelés

A Facebook a világ legnagyobb közösségi platformja. Ennek, és szofisztikált hirdetési rendszerének köszönhetően, pontosan megcélozhatók a számodra releváns vásárlók. Felkeltheted érdeklődésüket, megjeleníthetsz reklámokat azoknak akik meglátogatták már a weboldalad, és felkutathatsz a vásárlóidhoz hasonló közönséget. 

Facebook kampánykezelési szolgáltatásunkon belül eljuttatjuk a márkád üzenetét a célközönséged számára, így költséghatékonyan és mérhetően forgalmat generálva, miközben a márkád iránti bizalom is épül.

instagram kampánykezelés

Az Instagram egy olyan vizuális közösségi média oldal, ami már itthon is magas, 2 millió fő feletti felhasználó bázissal rendelkezik. A felhasználók 50%-a szívesen követ itt márkákat, így márkaépítésre kifejezetten jó eszköz. Jelenleg pedig még mindig az Intagramon való hirdetés a legolcsóbb a közösségi platformok közül!

2012-ben a Facebook felvásárolta az Instagramot, így közös hirdetési rendszeren osztoznak. Ez mindkét platformon való hirdetés hatékonyság növeli, és tapasztalataink szerint a mindkettő platformon való egyidejű hirdetés a kattintások költségét jelenősen csökkenti is.

google kampánykezelés

A Google az internet „kapuja”, napi közel 4 millió keresés fut rajta kereszül. Ha valamit vásárolni szeretnénk a Googlet használjuk elsődlegesen tájékozódásra. A kérdés csak az, hogy a te terméked vagy szolgáltatásod iránt érdeklődők téged találnak-e meg, vagy a konkurenciát.

A Googleben való hirdetés ma már megkerülhetetlen, és nagy előnye a hirdetők számára, hogy csak az oldalunkra való kattintás után kell fizetnünk, a megjelenésért nem! Ezt a fajta hirdetési módot kifejezetten javasoljuk szolgáltatást értékesítőknek.

Kezdhetjük a közös munkát?

 

Gyakran Ismételt Kérdések

 

Facebook, Instagram, Google Ads… melyiket válasszam?

A közös munkát minden esetben stratégiai tervezéssel kezdjük. Ennek keretei közt megvizsgáljuk milyen eszközöket érdemes választanod a vállalkozásod és a céljaid függvényében, így kézzelfogható dokumentációt kapsz a lehetőségeidet illetően.

mennyire mérhetőek az eredmények ezeken a platformokon?

A Facebook és Instagram egy közös, a Google egy saját hirdetési rendszer használ. Mindkettőben pontosan követhetőek az eredmények, így számosítható, hogy melyik hirdetés milyen költés mellett milyen eredményeket produkált.

kinek kell fizetnem a hirdetési büdzsét? egy összegben kell ezt kifizetnem?

Mindkét hirdetési platform esetében a szolgáltatónak (Facebook vagy Google) fizetsz a hirdetéseid után. A fiókodban a számlázási és kártya adataid megadása után automatikusan kerül a költésed levonásra.

Facebook és Instagram esetében ez egy összeghatártól függ, amin te magad is tudsz állítani. Google Adsnél pedig minden hónap végén terhelik meg a kártyádat. Függetlenül attól, mennyit költöttél.

azt hallottam, hogy ezeken a platformokon drága hirdetni, ez igaz?

Mindhárom platform esetében egy adott cselekvésért (pl. kattintás) fizetsz. A kattintás összegét befolyásolja, hogy mennyire sikerült jól megválasztanod a célközönséget, mennyire releváns a hirdetésed, illetve hogy mekkora a verseny az adott célcsoportra vagy kulcsszóra.

Amennyiben lehetséges profitábilis hirdetéseket létrehozni a terméked vagy szolgáltatásod számára, semmilyen kattántási összeg sem „drága”.

Kapcsolat