Marketing mentorálás

Szeretnéd, ha valaki fogná a kezed a marketingedben?

Egy tanácsadáson sok mindent át lehet beszélni, de a legtöbb probléma és kérdés a konkrét megvalósítás közben merül majd fel benned is, viszont még nem jársz ott, hogy mindent kiszervezz. Ebben az esetben a marketing mentorálás jelent számodra megoldást, hiszen folyamatosan melletted leszünk és közösen oldjuk meg a felmerült problémákat!

Mikor kell neked egy marketing mentor?

Lehetsz kezdő, vagy haladó vállalkozó is, aki a következőket szeretné!

Nem vagy biztos benne, hogy jól csinálod a marketinged

Még te vagy a vállalkozásodban a marketinges is és félve lépkedsz ezen az úton. Tudod mit kellene csinálnod, de kell valaki melléd, aki fogja a kezed és segít az elakadásaidban, legyen szó egy Meta hirdetés beállításáról, vagy egy videó elkészítéséről.

Van már marketingesed, de szeretnéd, ha segítenék

Sokszor találkozunk ezzel a problémával, hogy egy junior kolléga csinálja a marketinget a cégben. Ilyenkor téged és a kollégádat is segítve támogatjuk a marketing folyamatokat. A mentoring végére pedig a kollégád is magabiztossá válik.

Marketingezel, de nem vagy elégedett az eredménnyel

Már elég régóta csinálod a vállalkozásod marketingjét, de érzed, hogy lehetne ebből többet is kihozni. Egy mentor tízszeresére is gyorsíthatja a sikerhez vezető utat, hiszen így már nem kell a saját károdon megtanulnod a leckéket.

A mumusod a marketing, de szeretnéd megérteni

Most kezdenéd el az Instát, vagy a TikTokot? Ne félj belevágni! Beszéljük át, mit hogyan kellene használnod! Tervezzük meg a tartalmaid tipusát, valamint témáit. Hónapról hónapra támogatjuk a fejlődésedet.

Zsolti lesz a marketing mentorod

Zsolti az MBM Solvers társalapítója, az első magyar nyelvű Instagram marketing könyv társszerzője, lassan 8 éve  marketingtanácsadó. Mára már több, mint 1000 tanácsadói órán van túl, több vállalkozónak a marketing mentora, valamint két startup volt marketing vezetője is. Továbbá rendszeresen ad elő az ország minden nevesebb konferenciáján is. Ezen élő projektekből származó tapasztalat útján lesz a segítségedre a konzultáció során. Nem riad vissza a merészebb, vagy nehezebb témáktól sem, például pár éve volt szerencséje egy temetkezési vállalkozóval is együtt dolgozni az Instagram kommunikációján.

Foglalj egy ingyenes hívást!

Az elmúlt évek során több vállalkozót és vállalkozást mentoráltunk. Ezen tapasztalat során kialakult mentoring folyamatot kínáljuk most Neked, hogy a közösen kialakítsunk egy olyan marketing stratégiát, aminek a megvalósítása közben végig fogjuk majd a kezed.

Hogy is néz ki egy marketing mentoring a gyakorlatban?

A marketing mentorálás során megtanítjuk, hogyan hozhatod ki a legtöbbet céged marketingjéből. A mentorálás lényege, hogy folyamatosan, segítséggel, gyorsan és hatékonyan át fogod látni a céged marketingjén, tudni fogod, hogy milyen platformokon kell jelen lenned, milyen tartalmat kell készítened a sikerhez és megtanítjuk, hogyan tudsz ügyfeleket szerezni az online marketing segítségével. Eközben végig veled leszünk és támogatunk! A folyamat hosszát a cég aktuális helyzete, a jelenlegi tudásszinted és a rendelkezésedre álló idő határozza meg. Általában 3-6 hónapig tart és heti vagy kétheti rendszerességgel találkozunk alkalmanként egy vagy két órában. Fontos, hogy minden folyamat egyedi az itt leírt adatok tájékoztató jellegűek!

Ingyenes hívás

Az első díj-és kötelezettségmentes beszélgetésen meghatározzuk, hogy pontosan milyen területet kell közösen fejlesztenünk. Milyen célokkal tudunk nekivágni a közös munkának és ez pontosan mennyibe fog kerülni.

Tematika kialakítása

Ezen a ponton kialakításra kerül a folyamat, tehát meghatározzuk mennyi ideig és milyen rendszerességgel fogunk találkozni. Valamint azt is megbeszéljük, hogy milyen témákat kell mélyebben átbeszélnünk.

Mentoring folyamat

A meghatározott időtartam alatt végigmegyünk a tematikán. Közösen kialakítjuk a marketing rendszereidet. Sőt, végig a rendelkezésedre fogunk állni az aktuális kérdéseiddel kapcsolatban, majd a végén úgy engedünk el, hogy képes leszel egymagad kezelni a vállalkozásod marketingjét.

Témák, amiket érinthetünk

A mentorálás nem csupán abból áll, hogy megmondjuk mit és hogyan kell kommunikálnod. Az első lépés mindig a közös tervezés, ami abból áll, hogy közösen meghatározzuk az elérendő célokat, ezekhez társítjuk hozzá a megfelelő eszközüket és ezen eszközöket meg is tanítjuk használni. A témák hasonlóak a tanácsadáshoz, de itt nem csak érinthetjük, hanem érintjük is mindet, ami kelleni fog!

Marketing stratégia

Közösen kialakítjuk az online marketing stratégiádat.

Social media marketing

Kialakítjuk a közösségi média jelenléted.

Közösségi media gyakorlat

Megtanítjuk a platformok használatát.

Értékesítési stratégia

Közösen megtervezzük az értékesítésed.

Online ügyfélszerzés

Megtanítjuk, hogyan tudsz ügyfeleket szerezni online.

Márkaépítés

Megtanítjuk, hogyan építs márkát tudatosan

Értékesítési tölcsérek

Közösen kialakítjuk a marketing rendszereidet.

Tartalomnaptár

Elkészítjük közösen a tartalom naptáradat

Tartalomkészítés

Megtanítjuk, hogyan tudsz önállóan tartalmat gyártani

Meta és Google hirdetések

Megtanítunk a google és a facebook hirdetésekre

Termék, szolgáltatás

Átnézzük a termékfejlesztési lehetőségeket.

TikTok marketing

Megtanulod a tiktok marketinget és ott is hirdetni

Neked való a marketing mentoring?

Jelentkezz bátran, ha

Ne jelentkezz, ha

Dolgozzunk együtt!

Beszéljünk az ötleteidről, elképzeléseidről és vigyük sikerre közösen a projektedet!