Szövegírás

Milyen területeken tudunk segíteni?

Online kommunikációs csatornáidra nem csak olyan tartalom kell, ami releváns, értéket ad, olvasmányos és a felületeden tartja a látogatódat, hanem olyan, ami mindezek mellett el is ad – hiszen ezért vállalkozunk. 

Blogbejegyzések írása, közzététele

Az üzleti blogról természetesen már te is tudod, hogy nélkülözhetetlen. A blog egyrészről a tartalomkészítés egyik leghatékonyabb eszköze, másrészről pedig rendkívül megnöveli szakértői megítélésed. De ehhez hangsúlyos, és legfőképp rendszeres tartalom kell – tudjuk, erre nem mindig van időd. Éppen ezért nyugodtan bízd ránk a blogod írását, így garantáltan releváns, célközönségedre szabott, keresőoptimalizált tartalmat kapsz.

Szöveggondozás, korrektúra

Te írod az online felületeid szövegeit? Vagy épp diplomamunkádat készíted? Esetleg könyvet, vagy valamilyen offline kiadványt készítesz? Szuper! Nyilván neked is szükséged van egy külső szemre, hiszen mi is tudjuk, hogy a saját szövegeinkkel picit elfogultabbak vagyunk. Épp ezért nézünk át mi is többen és többször mindent, mielőtt kiadjuk a kezünkből. Helyesírási, nyelvtani, stilisztikai, szóösszetételi, mondatszerkezeti hibáidat javítjuk – stílusod, jellemző szavaid, szófordulataid megtartásával.

Honlap/webhop szövegek írása, termékleírások, termékfeltöltések

A legalapvetőbb értékesítési felületed a honlapod, vagy ha van, a webshopod, így kiemelten lényeges, hogy ezen a felületen hogyan és mit kommunikálsz magadról, a szolgáltatásodról vagy a termékedről. Egy webshop nem lehet  online termékkatalógus, mint ahogy a honlapnak is valóban a vállalkozásod értékrendjét, filozófiáját kell tükröznie egy egyszerű információs blokk helyett. Mi a célközönséged nyelvén íródott, őket megszólító, hiteles és produktív honlapot adunk neked.

Bemutatkozó, PR cikkek írása

Próbáltál már 6 szóban bemutatkozni? És 10 másodperc alatt? Írtál már bemutatkozó levelet egy számodra vadidegen vállalkozás vezetőjének egy jövőbeli esetleges együttműködés reményében? Ha igen, akkor tudod, hogy ez nem is annyira egyszerű feladat. Nehéz magunkat megfogalmazni, szem előtt tartva azt, hogy ez a pár szó, vagy mondat úgy szóljon rólunk, hogy valójában a megoldást kínáljuk fel a címzettnek. Az általunk írt bemutatkozások rád igazak, nem pedig mindenkire.

Kezdhetjük a közös munkát?

 

Gyakran Ismételt Kérdések

Mennyi idő alatt készül el a honlapszöveg?

Egy honlap teljes szövegének a megírása nem kis feladat. Mindenképp szükséges előtte egy személyes találkozó, ahol számos kérdésünkre kell majd válaszolnod. Ha ezzel megvagyunk, akkor a honlapod oldalainak nagyságától függően 3-7 munkanap alatt elkészítjük a szöveg első verzióját.

Mennyibe kerül a szövegírás?

Általánosságban azt tudjuk erre mondani, hogy ez attól függ, hogy mit szeretnél. Webszöveget? blogot, vagy egy webshop teljes szövegét, termékleírásokkal együtt? Ahogy látjuk, hogy pontosan mit szeretnél, már tudunk is rá konkrét árat mondani – csak küldj egy üzenetet.

Ha ti írjátok a blogot a honlapomra, akkor mennyiben fog eltérni annak a stílusa a honlapométól?

Ez attól függ. Maximálisan figyelembe vesszük a honlapod célját, a célközönségedet, a honlapod és a vállalkozásod stílusát, értékrendjét, de figyelembe kell venni azt is, hogy mi lesz a blogod célja. Lehet, hogy picit más lesz a stílus (például, ha a holnapod értékesít, a blogod pedig oktat), de abban biztos lehetsz, hogy a harmónia megmarad.

Hányszor lehet egy szövegen javítani?

Természetesen igyekszünk minden szöveget úgy megfogalmazni, hogy megfeleljen a célcsoportodnak, te pedig sajátodénak érezd. Ennek értelmében van mód azt javítani.

Kapcsolat