Marketing Tanácsadás

Milyen területeken tudunk segíteni?

Speciálisan a kis- és középvállalkozásokra fejlesztettük ki tanácsadói folyamatunkat, amelynek során olyan márkaalapot is kapsz, ami segít Neked és vállalkozásodnak, hogy a zajban is elég hangosak legyetek.

Márkaépítés

Az, hogy jó a terméked, vagy szolgáltatásod, alap kell hogy legyen, viszont nem garancia arra, hogy sikeres is lesz a piacon. Akkor jó a vállalkozásod, ha van olyan erős márkája, amivel a közvetíteni kívánt üzeneted célba ér, és kialakítja a megfelelő közösséget. Ma ez az egyik legnagyobb fegyvered a konkurenciáddal szemben. A márkaépítés során összerakjuk a márkád alapjait, vagy felülvizsgáljuk a meglévőt, és a helyes irányba állítjuk.

Marketing

Biztos, hogy az összes piaci lehetőséget kihasználod?

  • Vajon a konkurenciád mit csinál máshogy mint te?
  • Biztos, hogy a megfelelő célcsoportnak kommunikálsz?
  • Esetleg másokat is megszólíthatnál?
  • Hogyan kommunikáljon magáról a vállalkozásod?
  • Milyen termék/szolgáltatás erősségeket emelj ki?
  • Milyen csatornák alkalmasak arra, hogy promotáld a vállalkozásod?

Nyugi…Ezekre mind megtaláljuk a választ 🙂

Instagram marketing

Az Instagram egy dinamikusan fejlődő felület, a közösségi média legszemélyesebb platformja. Jelenleg itt van a legnagyobb lehetőséged erős márkát építeni, hiszen játékosan és személyesen szólíthatod meg a közönséged. Természetesen, mint minden platformnak, az Instagramnak is megvannak a sajátosságai. Úgy foglalkozunk ezzel a csatornával, hogy közben megtanulod használni az összes funkciót, sőt szó lesz hashtag stratégiáról, feed stylingról, storytellingről, repost stratégiáról, gamificationről stb. A végét egy erős kommunikációs tervvel zárjuk.

Facebook marketing

A közösségi média uralkodó platformja még mindig a Facebook. Mind az induló, mind a meglévő vállalkozásoknak is alapvető kommunikációs eszközként szolgál. Bár az algoritmus változásai hatással vannak az elérésekre és konverziókra, ha folyamatosan érdekes és izgalmas tartalommal tudsz szolgálni a célközönségédnek, akkor még ma is dominálhatsz a felületen. Ennek érdekében kialakítjuk a megfelelő kommunikációt, megtervezzük a tartalomstratégiát, beszélünk a Facebook csoportról is. Beállítjuk a megfelelő célközönségeket, megtanítjuk használni a hirdetési rendszert, de ha szeretnéd, összeállítjuk mi a kampányokat.

Tartalomgyártás oktatás

A social mediában nem létezel megfelelő tartalom nélkül. Tapasztalataink szerint sokan azért nem aktívak a közösségi médiában, mert nem tudják megfelelően használni a rendelkezésükre álló eszközöket, vagy nem tudják hogy miről posztoljanak. A tanácsadás keretein belül megtanulod, hogyan készíthetsz kiváló és releváns tartalmakat egyszerűen, csupán az okostelefonod segítségével.

Miből áll a folyamat?

Legyél akár kezdő, vagy haladó vállalkozó,  a folyamat eléjén minden esetben megvizsgáljuk, hogy áll a vállakozásod és mire lenne szüksége ahhoz, hogy egy magasabb szintre lépjen. Ezután összeállítjuk a folyamatot, megbeszéljük, hogy körülbelül hány alkalommal fogunk találkozni, és milyen ütem tudunk haladni. A folyamat első lépése minden esetben a márkaépítéssel kezdődik. Megvizsáljuk a márkaalapokat és kialakítjuk, hogyan jelenj meg a különböző platformokon.

Az alkalmak általában 2-3 órásak, ez függ a te időbeosztásodtól is. Az tanácsadási alkalmakat óradíjban számoljuk el. Az óradíj 30.000 Ft.

Ügyfeleink visszajelzései

 

Gyakran Ismételt Kérdések

 

Mi történik a tanácsadási alkalmakon?

Minden alkalmat megelőzően előzetesen felkészülünk és a kialakított tematika során haladunk. Az alkalmak kisebb része főkent elmélet, azonban nagy hangsúlyt fektetünk a gyakorlati tudásátadásra is. Mindig kapsz tőlünk “házi feladatot”, amelyet a következő alkalom során átbeszélünk.

Meddig tart egy tanácsadási folyamat?

A tanácsadási alkalmak száma az első alkalom során kerül megállapításra, annak függvényében, hogy  a folyamat elején mire van szükséged, és milyen a jelenlegi tudásod. 

Csak marketingről lesz szó?

Nem. Minden esetben megbizonyosodunk arról, hogy a lehető legjobban használd ki a vállalkozásod adta lehetőségeket, így közösen megvizsgáljuk az üzleti modelled, termékeidet vagy szolgáltatásaidat. Gyakran felmerülnek weboldallal, webáruházzal kapcsolatos kérdések is, amikre szintén ki kell térnünk, hiszen abban hiszünk, hogy a megfelelő eredmény érdekében az összes online felületen megfelelően kell kommunikálnod.

Hol történik?

A tanácsadási alkalmak általában az irodánkban történnek, viszont például a tartalomgyártási alkalmak során akár külső helyszínre is kimegyünk, hogy megmutassuk, hogyan tudod a lehető legjobban bemutatni a terméked vagy szolgáltatásod, az irodádat vagy üzletedet.

Mi lesz, ha véget ér a folyamat?

A folyamat végén pontosan tudni fogod, hogyan használd fel a vállakozásodban a megszerzett tudást. A kialakított stratégiával pontosan tudni fogod, mit és hogyan kommunikálj magadról az online világban.

Kérhetek csak Instagram marketinget is?

Természetesen. Ha már a meglévő felületetiden jól teljesítesz, viszont az Instagram még új terep neked, akkor kérhetsz csak Instagram tanácsadást hisz. A folyamatot minden esetben teljesen rád szabjuk. Ugyanez igaz az összes többi felületre is.

Kapcsolat