az mbm solvers bemutatja

TEGYÜK RENDBE A VÁLLALKOZÁSOD! –  

7 NAPOS, INGYENES

KIHÍVÁS

ÁLLÍTSUK BIZTOS ALAPOKRA A MARKETINGED!

MI A CÉLJA ENNEK A KIHÍVÁSNAK?

“Ahogy a világ úgy a piaci környezet is rohamosan változik és aki leghamarabb alkalmazkodik ehhez a változáshoz vállalkozóként az fog legeredményesebben fenn maradni. A COVID-19 okozta járványhelyzet alapjaiban rengette meg a magyar piacot is, akik eddig a személyes találkozás útján szolgáltattak, szinte mind kilátástalan helyzetbe kerültek. Az már a járvány első hulláma során is jól látszott , hogy az egyik legkézenfekvőbb megoldás az, ha megerősítjük a vállalkozásunk alapjait, a marketingünket és kidolgozzuk az online rendszereinket. Ehhez viszont számos dolgot újra kell gondolni, az értékajánlaton túl a stratégián át a konkrét online kommunikációig. Több száz tanácsadói óra van a hátunk mögött, sok mindent láttunk már és számtalan vállalkozásnak segítettük elindítani és sikerre vinni az online jelenlétét, ezáltal szinte kötelességünknek érezzük, hogy segítsünk neked is biztosabb lábakra állítani a vállalkozásod ezzel az ingyenes kihívással.”

MILYEN TÉMÁKAT ÉRINTÜNK A 7 NAPOS KIHÍVÁS SORÁN?

Helyzet újraértékelése

Megnézzük a vállalkozásod jelenlegi állapotát, illetve, milyen lehetőségeid vannak arra, hogy biztosabb alapokra állítsd a jelenlegi üzleti modelled, hogy még egy covidhoz hasonló állapot ne rengesse meg!

Célcsoport újradefiniálása

Megtervezünk több, új buyer personat, illetve azt is megnézzük, hogy a jelenlegiek jók-e? Nem tudod mi a buyer persona? Nem gond, erre is kitérünk!

Értékajánlat újragondolása

Az útmutatások alapján meg fogsz határozni olyan új és ütős értékajánlatot, amit világosan és érthetően tudsz majd kommunikálni és amivel a termékeid,  szolgáltatásaid profi rendszert alkotnak majd online is.

Ügyfélélmény teremtés

A vásárlóiddal kialakított kapcsolat ugyan olyan fontos, mint az eladások folyamatos növelése, az első találkozástól egészesen a folyamatos vásárlásig. Erről is fogunk beszélni a kihívás alatt. 

Kampányok,online értékesítés

Megmutatjuk a leggyakoribb online hirdetési lehetőségeket, amik alapján ki tudod választani a legjobban tetszőt, amire egy kampányt meg is tervezünk.

Közösségi média marketing

Segítünk, hogy hatékonyan és érdeményesen használd a Facebook kommunikációt, legyen szó csoportról, oldalról, közösségépítésről vagy értékesítésről. 

Tartalomtervezési lehetőségek

Ha eddig gondot okozott a közösségi média tudatos és eredményes használata, akkor a kihívásban ezt is helyre tesszük. Lesz szó posztolásról, értékesítésről, egészen a konkrét példákig. 

Hasznos appok, online rendszerek

Online vállalkozás nincs online appok és rendszerek nélkül. Bemutatjuk majd a legfontosabb ilyen rendszereket, ami nélkülözhetetlen lesznek számodra.

KIK FOGJÁK VEZETNI A KIHÍVÁST?

  

Az MBM Solvers két tanácsadója, akik külön-külön területen fogják segíteni a munkádat. Ádám stratégiai és üzletfejlesztési kérdésekben lesz a segítségedre, míg Zsolti az online kommunikációd kialakításánál és a főbb marketing kérdéseknél fogja a kezed a kihívás során. Mindketten tapasztalt, sokat látott szakemberek. Zsoltit például, szinte minden nevesebb marketing konferencián láthattad már előadni. 

KINEK SZÓL EZ A 7 NAPOS, INGYENES KIHÍVÁS?

Neked szól ez a kihívás, ha

R

Szolgáltató vagy, esetleg egy vagy pár termékes webshopod, üzleted van! 

R

Szeretnéd hasznosan eltölteni az idődet! 

R

Szeretnéd átalakítani a vállalkozásodat a helyzethez mérten és nyitni az online felé! 

R

Úgy érzed teljesen el vagy veszve a járvány okozta új helyzetben. Kellene egy mankó! 

R

Nincs csapatod, marketingesed. Egyszemélyben viszel mindent IS!

R

Van benned kitartás és rá tudsz szánni 7 napot a vállalkozásodra!

R

Nem akarod elveszíteni a piaci pozíciódat!

Nem ajánljuk a kihívást, ha

Q

Sok termékes (több száz/ezer) webáruházad, üzleted van!

Q

A Netflix lesz inkább a társad!

Q

Nincs szükséged a változtatásra, amúgy is stabilan működik az online vállalkozásod!

Q

Minden rendben van nálad, nincs szükséged semmilyen segítségre!

Q

Van csapatod, marketingesed, tanácsadód!

Q

Nincs benned kitartás, hogy 7 napot a vállalkozásodra szánj!

Q

Hagyod, hogy inkább a konkurensek előzzenek be!

s

Marketinges vagy.

MIÉRT LESZ NEKED HASZNOS EZ A KIHÍVÁS?

Z

Könnyű, intenzív feladatok

7 napot csak a vállalkozásoddal tudsz tölteni. Napi egy óra alatt megoldható feladatokat kapsz. Minden feladat elvégzése után egy magasabb szintre kerülsz majd. 

Z

Profik fogják felügyelni a munkád

Tudom, hogy sokszor van olyan egy tervezés során, hogy elakadsz és kérdeznél. Ezt most megteheted, mi válaszolunk. Nem kell kibogarásznod a Googleből a válaszokat.

Z

Hasznos befektetés

A Covid19 bebizonyította, hogy már nem elég az, hogy fél gőzzel működtesd a vállalkozásod. Újra kell gondolni és megerősíteni az alapokat, kialakítani az online értékesítést.

Z

Mastermind csoport

Te fogod megoldani a feladatokat, viszont nem leszel egyedül. A zárt facebook csoportban folyamatosan tudsz segítséget kérni, ha elakadásod van.

Z

Számonkérés

“Ráér az holnap is”. Na itt ilyenről szó sem lehet. Minden nap egy új feladat érkezik. Viszont tényleg csak akkor jelentkezz, ha meg van benned a kellő motiváció, mert számon is fogjuk kérni a megoldásokat.

Z

Ingyenes

A kihívás teljesen ingyenes. Akárhogy is végződik, Te már nyertél. Tapasztalatot, tudást, modelleket…persze mindezt ingyen!

ÉS MÉG VAN ITT MÁS IS!

A KIHÍVÁS EGY AJÁNDÉK WEBINÁRRAL ZÁRUL!

A KIHÍVÁS VÉGÉN A RÉSZTVEVŐK RÉSZT VEHETNEK EGY MEGLEPETÉS ELŐADÁSON, AHOL SZÁMUKRA EGY HASZNOS TÉMÁRÓL FOG BESZÉLNI BERKI ZSOLT AZ MBM SOLVERS MARKETING TANÁCSADÓJA!

AZ ELŐADÁS KIZÁRÓLAG A KIHÍVÁS RÉSZTVEVŐINEK LESZ ELÉRHETŐ!

MIT MONDTAK AZ ELŐZŐ KIHÍVÁSUNKRÓL A RÉSZTVEVŐK?

Kihívás kezdése

Nap

:

Óra

:

Perc

:

Mp

Készen állsz rendbe tenni a vállalkozásodat és több vevőt szerezni?

Csatlatkozz AZ INGYENES KIHÍVÁSUNKHOZ!

Nincs más dolgod, mint a lenti gomb segítségével csatlakozz a Facebook csoportunkba. A “Jelentkezem gomb után átirányítunk a jelentkezési oldalra, ahol a belépő kérdések megválalaszolása után be is engedünk.  Minden fontos információt megkapsz majd a csoportban.