az mbm solvers bemutatja:

TEGYÜK RENDBE A VÁLLALKOZÁSOD!  

15 NAPOS

KIHÍVÁS

ÁLLÍTSUK BIZTOS ALAPOKRA A MARKETINGED!

MI A CÉLJA ENNEK A KIHÍVÁSNAK?

„Ahogy a világ úgy a piaci környezet is rohamosan változik és aki leghamarabb alkalmazkodik ehhez a változáshoz vállalkozóként az fog legeredményesebben fenn maradni. Az egyik legkézenfekvőbb megoldás az, ha megerősítjük a vállalkozásunk alapjait, a marketingünket és kidolgozzuk az online rendszereinket. Ehhez viszont számos dolgot újra kell gondolni, az értékajánlaton túl a stratégián át a konkrét online kommunikációig. Több száz tanácsadói óra van a hátunk mögött, sok mindent láttunk már és számtalan vállalkozásnak segítettük elindítani és sikerre vinni az online jelenlétét, ezáltal szinte kötelességünknek érezzük, hogy segítsünk neked is biztosabb lábakra állítani a vállalkozásod ezzel az ingyenes kihívással.”

MILYEN TÉMÁKAT ÉRINTÜNK A KIHÍVÁS SORÁN?

Jelenlegi helyzet újraértékelése

Megnézzük a vállalkozásod jelenlegi állapotát, illetve, milyen lehetőségeid vannak arra, hogy biztosabb alapokra állítsd a jelenlegi üzleti modelled és a marketinged, hogy a piaci változások ne rengessék meg!

Célcsoport meghatározása

Megtervezünk több, új buyer personat, illetve azt is megnézzük, hogy a jelenlegiek jók-e? Nem tudod mi a buyer persona? Tudni fogod, kinek kommunikálj ahhoz, hogy sikeres legyél. 

Értékajánlat újragondolása

Az útmutatások alapján meg fogsz határozni olyan új és ütős értékajánlatot, amit világosan és érthetően tudsz majd kommunikálni és amivel a termékeid,  szolgáltatásaid profi rendszert alkotnak majd online is.

Ügyfélélmény teremtés

A vásárlóiddal kialakított kapcsolat ugyan olyan fontos, mint az eladások folyamatos növelése, az első találkozástól egészesen a folyamatos vásárlásig. Erről is fogunk beszélni a kihívás alatt. 

Kampányok,online értékesítés

Megmutatjuk a leggyakoribb online hirdetési lehetőségeket, amik alapján ki tudod választani a legjobban tetszőt, amire egy kampányt meg is tervezünk.

Közösségi média marketing

Segítünk, hogy hatékonyan és érdeményesen használd a Facebook kommunikációt, legyen szó csoportról, oldalról, közösségépítésről vagy értékesítésről. 

Tartalomtervezési lehetőségek

Ha eddig gondot okozott a közösségi média tudatos és eredményes használata, akkor a kihívásban ezt is helyre tesszük. Lesz szó posztolásról, értékesítésről, egészen a konkrét példákig. 

Hasznos appok, online rendszerek

Online vállalkozás nincs online appok és rendszerek nélkül. Bemutatjuk majd a legfontosabb ilyen rendszereket, ami nélkülözhetetlen lesznek számodra.

KIK VEZETIK A KIHÍVÁST ÉS MIÉRT BÍZZAK BENNÜK?

Az MBM Solvers két tanácsadója, akik külön-külön területen fogják segíteni a munkádat. Ádám stratégiai és üzletfejlesztési kérdésekben lesz a segítségedre, míg Zsolti az online kommunikációd kialakításánál és a főbb marketing kérdéseknél fogja a kezed a kihívás során. Mindketten tapasztalt, sokat látott szakemberek. Zsoltit például, szinte minden nevesebb marketing konferencián láthattad már előadni, valamint az MBM Solvers színeiben több cégben szerződéses marketing igazgató is. 

Gazdász szakmai napok (2018) - Miskolci Egyetem
Céges tréning

KINEK SZÓL EZ A KIHÍVÁS?

Neked szól ez a kihívás, ha

R

Szolgáltató vagy, esetleg egy vagy pár termékes webshopod, üzleted van! 

R

Szeretnéd hasznosan eltölteni az idődet! 

R

Szeretnéd átalakítani a vállalkozásodat a helyzethez mérten és nyitni az online felé! 

R

Úgy érzed teljesen el vagy veszve a járvány okozta új helyzetben. Kellene egy mankó! 

R

Nincs csapatod, marketingesed. Egyszemélyben viszel mindent IS!

R

Van benned kitartás és rá tudsz szánni 15 napot a vállalkozásodra!

R

Nem akarod elveszíteni a piaci pozíciódat!

Nem ajánljuk a kihívást, ha

Q

Sok termékes (több száz/ezer) webáruházad, üzleted van!

Q

A Netflix lesz inkább a társad!

Q

Nincs szükséged a változtatásra, amúgy is stabilan működik az online vállalkozásod!

Q

Minden rendben van nálad, nincs szükséged semmilyen segítségre!

Q

Van csapatod, marketingesed, tanácsadód!

Q

Nincs benned kitartás, hogy 15 napot a vállalkozásodra szánj!

Q

Hagyod, hogy inkább a konkurensek előzzenek be!

s

Marketinges vagy.

MIÉRT LESZ HASZNOS NEKED EZ A KIHÍVÁS?

Z

Könnyű, intenzív feladatok

15 napot csak a vállalkozásoddal tudsz tölteni. Napi egy óra alatt megoldható feladatokat kapsz. Minden feladat elvégzése után egy magasabb szintre kerülsz majd. 

Z

Profik fogják felügyelni a munkád

Tudom, hogy sokszor van olyan egy tervezés során, hogy elakadsz és kérdeznél. Ezt most megteheted, mi válaszolunk. Nem kell kibogarásznod a Googleből a válaszokat.

Z

Hasznos befektetés

Az utóbbi időszak bebizonyította, hogy már nem elég az, hogy fél gőzzel működtesd a vállalkozásod. Újra kell gondolni és megerősíteni az alapokat, kialakítani az online értékesítést is.

Z

Mastermind csoport

Te fogod megoldani a feladatokat, viszont nem leszel egyedül. A zárt facebook csoportban folyamatosan tudsz segítséget kérni, ha elakadásod van.

Z

Számonkérés

„Ráér az holnap is!” Na itt ilyenről szó sem lehet. Minden második nap egy új feladat érkezik. Amit egy napod lesz megoldani. Viszont tényleg csak akkor jelentkezz, ha meg van benned a kellő motiváció, mert számon is fogjuk kérni a megoldásokat.

Z

Ingyenes

A kihívás teljesen ingyenes. Akárhogy is végződik, Te már nyertél. Tapasztalatot, tudást, modelleket…persze mindezt ingyen!

ÉS MÉG VAN ITT MÁS IS!

A KIHÍVÁS EGY AJÁNDÉK WEBINÁRRAL 
ZÁRUL!

A KIHÍVÁS VÉGÉN A RÉSZTVEVŐK RÉSZT VEHETNEK EGY MEGLEPETÉS ELŐADÁSON, AHOL SZÁMUKRA EGY HASZNOS TÉMÁRÓL FOG BESZÉLNI BERKI ZSOLT AZ MBM SOLVERS MARKETING TANÁCSADÓJA!

AZ ELŐADÁS KIZÁRÓLAG A KIHÍVÁS RÉSZTVEVŐINEK LESZ ELÉRHETŐ!

LEHET FOKOZNI?! NANÁ!

AKIK AZ ÖSSZES FELADATOT VISSZAKÜLDTÉK AUTOMATIKUSAN MEGLEPETÉS AJÁNDÉKBAN RÉSZESÜLNEK, SŐT LIMITÁLT NAGY ÉRTÉKŰ AJÁNDÉKOK IS KISORSOLÁSRA KERÜLNEK, AZOK KÖZÖTT, AKIK SIKERESEN VETTÉK AZ AKADÁLYOKAT!

MIT MONDTAK AZ ELŐZŐ KIHÍVÁSUNKRÓL A RÉSZTVEVŐK?

KIHÍVÁS KEZDÉSE

Nap

:

Óra

:

Perc

:

Mp

Készen állsz rendbe tenni a vállalkozásod marketingjét és több vevőt szerezni?

Csatlatkozz AZ INGYENES KIHÍVÁSUNKHOZ!

Nincs más dolgod, mint a neved és az e-mail címed megadása után a „Jelentkezem a kihívásra”gombra kattintani. Ezután átirányítunk a jelentkezési oldalra, ahol a belépő kérdések megválalaszolása után be is engedünk a Facebook csoportunkban.  Minden fontos információt megkapsz majd a csoportban.

.