fbpx

Webfejlesztés

Milyen területeken tudunk segíteni?

A weboldalad a céged online megjelenésének alapköve.  Segítünk úgy kialakítani, hogy büszke legyél rá. Legyen szó “egy lapos” weboldalakról, kampány specifikus érkezési felületekről, vagy komplex weboldalakról, tudunk számodra megoldást, és el is készítjük.

bemutatkozó weblap

80.000 Ft-tól

Szeretnél egy weblapot, ami bemutat Téged és a szolgáltatásod, de nincs szükséged komplex weblapra sok százezerért?

Sok esetben egy egyszerű, egy oldalas weboldal megteszi. Itt szekciókon keresztül mutatkozhatsz be, és biztosítasz lehetőséget, hogy az ügyfeleid megismerjenek és kapcsolatba léphessenek veled.

Kampány specifikus landing oldal (érkezési felület)

120.000 Ft-tól

Ha a weboldaladon egy terméket vagy szolgáltatást szeretnél eladni, jelentősen javíthatsz a konverziós eredményeken, ha erre specifikusan készített érkezési felületet használsz.

Az érkezési felület végigvezet az érdeklődőt a termék előnyein, egy átgondolt vásárlói élményen keresztül kiépítve a bizalmat, hogy a lap alján már gondolkodás nélkül kattintson a “megveszem” gombra.

webáruház

300.000 Ft-tól

Kinőtted az üzleted, és már online is szeretnél értékesíteni, esetleg egy webáruházzal szeretnéd elindítani a termékeid értékesítését?

Segítünk a terveidből webshopot kovácsolni, és ha szükséged lesz rá, a népszerűsítést is megoldjuk!

komplex weboldal

200.000 Ft-tól

Ha egy olyan felületre van szükséged, amire büszkén hivatkozhatsz, ezt a szolgáltatást Neked találtuk ki.

Modern, reszponzív weblapokat készítünk WordPress alapon. Ez egy könnyen átlátható rendszer, amit mindenféle programozói tudást nélkül tudsz majd kezelni. Gyors, megbízható, a dizájnt pedig a Te ízlésed szerint alakítjuk ki.

Mi a weblap szerepe és miért szükséges a megléte?

A weboldalad reprezentálja a vállalkozásod az online térben.

Míg a többi online (pl. közösségi média) platformot nem tudod befolyásolni, a weblapod kedved szerint olyanra igazíthatod, hogy az hitelesen, bizalomkeltően mutasson be téged és a nap 24 órájában szolgálja a vásárlóid.

Lehet az alappillére egy ügyfél gyűjtő tölcsérnek, vagy akár egy információs csatorna, számtalan felhasználása miatt egy minőségi weboldal minden vállalkozáshoz szükséges.

Azonban a hanyagul összerakott weboldal nem csak a megítéléseden ronthat, de súlyos bevételektől is eleshetsz olyan apróságok miatt is, mint hogy a weboldalad túl lassú, vagy körülményes rajta navigálni.

A fentiek miatt mi úgy gondoljuk, a weboldalad professzionális megjelenése nem kiadás, hanem hatékony befektetés.

Milyen lépésekből áll a webfejlesztés?

 

1. Kapcsolatfelvétel és árajánlat

Első lépésben olvasd át a GYIK-ot, hogy ha még maradt kérdésed, itt választ kapj rájuk. Ezek után írj nekünk a kapcsolati űrlapon keresztül. Minél több információt adsz meg, annál könnyebben tudunk tervezni és árajánlatot adni.

2. Tervezés

Amennyiben megfelelőnek tartod az ajánlatunkat, elkezdjük a weblapod megtervezését. Ha szükséges segítünk a tárhely és domain vásárlásban, és az alapvető beállításokban, majd átlépünk a következő fázisba, a weboldalad kivitelezésére.

3. Kivitelezés

Ebben a szakaszban történik a varázslat. Csapatunk elkészíti a weblapod a megbeszéltek szerint, kialakítva egy igényes, gyors és könnyen kezelhető weblapod amit büszkén mutathatsz majd meg ügyfeleidnek. Itt még van lehetőséged módosításokat kérni mielőtt véglegesítjük az oldalad.

4. Átadás és oktatás

A weblapod itt már élesíthető, utolsó lépésben leülünk és betanítjuk Neked az oldalad kezelését. Ne aggódj, progamozói tudásra semmi szükséged nem lesz, a weblapjaink egyszerű, magyar, grafikus felülettel rendelkeznek.

Referenciáink (frissítés alatt)

 

Gyakran Ismételt Kérdések

 

Szükséges-e programozói tudás a weboldal kezeléséhez?

Nem! A weboldalainkhoz a legnépszerűbb tartalomkezelő rendszert, a WordPresst használjuk. A világon futó weblapok 1/3 része alatt ez fut, így biztos lehetsz benne, hogy egy könnyen kezelhető, biztonságos, felhasználóbarát kezelőfelületet kapsz, aminek a használatára meg is tanítunk az átadáskor.

Mit kell biztosítanom, hogy elkezdődhessen a weboldal kialakítása?

Ha van jelenlegi weboldalad mindeképp küldd el a címét, hogy megnézhessük. Írd meg az elképzeléseid az új weblapoddal kapcsolatban, segít ha küldesz referenciákat is (pl. konkurens weboldalak elérhetőségét).

A weblapod működéséhez szükség lesz egy tárhelyre és egy domainre. Ennek a beszerzésében tudunk segíteni, ha egyedül esetleg gondot okoz, vagy nem szeretnél vele időt tölteni.

A weboldaladon szükség lesz szövegre és esetleg ikonokra/képekre. Ezeket biztosíthatod te is, de mi is tudunk segíteni mindkettőben. Természetesen ez módosítja az árajánlatunkat is.

Hányszor van lehetőségem a készülő weboldalon változtatást kérni?

A kivitelezési munka közben 3x van lehetőséged jelentős módosítást kérni a weblapodon. Ezen felül és újabb struktúrális fejlesztéseket felár ellenében tudunk elvégezni.

Mi befolyásolja a weboldalam elkészítésének árát?

A weblapod árát módosító tényezők:

  • Oldalak terjedelme és darabszáma
  • A weblap struktúrális bonyolultsága
  • Egyedi vagy hozott grafikák
  • Egyedi vagy hozott szövegek
  • Referenciák, elképzelések megléte, vagy nekünk kell megtervezni a teljes weblapod
  • Kampány specifikus oldalak esetében a hozzáférés hirdetési fiókokhoz, vagy hirdetési anyagok biztosítása, hogy ehhez passzoló oldalt építhessünk

Mennyi idő mire elkészül a weboldalam?

Kapacitástól és a weblap bonyolultságától függően 10-30 napon belül készülünk el a végleges weboldallal.

Milyen tulajdonságokkal fog rendelkezni az elkészült weblapom?

A weblapod a tárhelyed függvényében is, gyors, biztonságos és felhasználóbarát lesz. Minden weblapunk reszponzív, így asztali gépen, tableten és mobil kijelzőn is tökéletesen jelenik meg.

Mit kell biztosítanom, ha webáruházat szeretnék?

A webáruházhoz termékfotókra, és termékleírásokra lesz szükségünk. Mindkettőben tudunk segíteni.

Ezen felül kelleni fog egy fizetési platform (pl. Barion), amit integrálunk a weblapodba. Így a vásárlóid kényelmesen, bankkártyával is tudnak majd fizetni.

Ki tölti fel a termékeimet a webáruházamba?

A termék feltöltés egyszerű, de a webáruház méretétől függően nagyon időigényes feladat, így elsősorban azt tartsd szemelőtt, hogy ráérsz-e több napot eltölteni ezzel.

Amennyiben igen, a betanítást követően már te is el tudod majd végezni. Ha szeretnéd időt megtakarítani, bízd ránk a feltöltést.

 

Kapcsolat