WEBTERVEZÉS

i

LANDING OLDAL

Készítsük el a kampányspecifikus érkezési oldalad, ami optimálisan termeli a bevételt!

KOMPLEX WEBOLDAL

Ha egy modern, jól feléptett, több alolalból álló oldalra van szükséged, akkor jó helyen jársz!

WEBÁRUHÁZ

Ha nem bérelni akarod a webáruházadat, hanem sajátot akarsz készíteni. Akkor rövid időn belül már csak a termékeket kell feltölteni!

.
MIÉRT KELL NEKED MINŐSÉGI

WEBOLDAL?

\

A weboldalad reprezentálja a vállalkozásod az online térben. ITT TALÁLKOZNAK A KONKRÉT SZOLGÁLTATÁSAIDDAL A LEENDŐ VÁSÁRLÓID, AKIK ELVÁRJÁK, HOGY A LEHETŐ LEGJOBBAN HOZZÁJUK ILLESZKEDŐ STÍLUSBAN, A LEHETŐ LEGLÉNYEGRETÖRŐBBEN ÁTADD AZ INFORMÁCIÓT, HOGY MIÉRT VÁSÁROLJANAK TŐLED.

\

A WEBOLDALAD Lehet az alappillére egy ügyfél gyűjtő tölcsérnek, vagy akár egy információs csatorna, számtalan felhasználása miatt egy minőségi weboldal minden vállalkozáshoz szükséges.

\

Míg a többi online (pl. közösségi média) platformot nem tudod befolyásolni, a weblapod kedved szerint olyanra igazíthatod, hogy az hitelesen, bizalomkeltően mutasson be téged és a nap 24 órájában szolgálja a vásárlóid.

\

Azonban a hanyagul összerakott weboldal nem csak a megítéléseden ronthat, de súlyos bevételektől is eleshetsz olyan apróságok miatt is, mint hogy a weboldalad túl lassú, vagy körülményes rajta navigálni!

\

A fentiek miatt mi úgy gondoljuk, a weboldalad professzionális megjelenése nem kiadás, hanem hatékony befektetés.

.
MIBEN TUDUNK NEKED

SEGÍTENI?

A weboldalad a céged online megjelenésének alapköve.  Segítünk úgy kialakítani, hogy büszke legyél rá. Legyen szó “egy lapos” weboldalakról, kampány specifikus érkezési felületekről, vagy komplex weboldalakról, tudunk számodra megoldást, és el is készítjük.

LANDING OLDAL TERVEZÉSE

Profi landing oldal a termékedre, szolgáltatásodra szabva.

MIÉRT KELL NEKED?

Ha a weboldaladon egy terméket vagy szolgáltatást szeretnél eladni, jelentősen javíthatsz a konverziós eredményeken, ha erre specifikusan készített érkezési felületet használsz.

MIRE JÓ?

Az érkezési felület végigvezet az érdeklődőt a termék előnyein, egy átgondolt vásárlói élményen keresztül kiépítve a bizalmat, hogy a lap alján már gondolkodás nélkül kattintson a “megveszem” gombra.

MENNYIBE KERÜL?

Hosszúságtól és bonyolultságtól függően 120 000 Ft-tól vállalunk landing oldal kivitelezést.

MIÉRT KELL NEKED?

Ma már elengedhetetlen, hogy legyen egy mobilra is optimalizált bemutatkozó weboldalad. Ez ma már alap elvárás!

MIRE JÓ?

Az érdeklődök az online felületeidről mind-mind a weboldaladra érkeznek. Ott találkoznak először a szolgáltatásaid komolyabb leírásával, valamint veled. Így nagyon minőséginek kell lennie!

MENNYIBE KERÜL?

Hosszúságtól és bonyolultságtól függően 300 000 Ft-tól vállalunk komplex weboldal kivitelezést.

KOMPLEX WEBOLDAL TERVEZÉSE

Több oldalas weboldal a márkád arculatára szabva.

WEBÁRUHÁZ

Segítünk a terveidből webshopot kovácsolni, és ha szükséged lesz rá, a népszerűsítést is megoldjuk!

MIÉRT KELL NEKED?

Az e-kereskedelem hasít hazánkban is. Ha belegondolsz, akkor Te is tudod, hogy egy boltnak már szinte először az online kínálatát nézzük meg, mielőtt bemennénk. Ha pedig van lehetőség, általában a webshopjából meg is rendeljük!

MIRE JÓ?

Ha termékeid vannak, amit online szeretnél értékesíteni, vagy éppen olyan szolgáltatásod, amit közvetlenül bankkártyával ki tudnak fizetni az ügyfeleid, akkor a webáruház központi felülete lesz az online értékesítésednek.

MENNYIBE KERÜL?

Hosszúságtól és bonyolultságtól függően 450 000 Ft-tól vállalunk webáruház kivitelezést.

milyen lépésekből áll a folyamat?

1. AJÁNLAT ÉS KAPCSOLATFELVÉTEL

Első lépésben olvasd át a Gyakori kérdések részt lentebb, hogy ha még maradt kérdésed, itt választ kapj rájuk. Ezek után kérj visszahívást a kapcsolati űrlapon keresztül.

2. TERVEZÉS

Amennyiben megfelelőnek tartod az ajánlatunkat, elkezdjük a weblapod megtervezését. Ha szükséges segítünk a tárhely és domain vásárlásban, és az alapvető beállításokban, majd átlépünk a következő fázisba, a weboldalad kivitelezésére.

3. KIVITELEZÉS

Ebben a szakaszban történik a varázslat. Csapatunk elkészíti a weblapod a megbeszéltek szerint két körös egyeztetéssel, kialakítva egy igényes, gyors és könnyen kezelhető weblapod amit büszkén mutathatsz majd meg ügyfeleidnek. 

4. ÁTADÁS ÉS OKTATÁS

A weblapod itt már élesíthető, utolsó lépésben leülünk és betanítjuk Neked az oldalad kezelését. Ne aggódj, progamozói tudásra semmi szükséged nem lesz, a weblapjaink egyszerű, magyar, grafikus felülettel rendelkeznek.

NÉHÁNY WEBOLDAL AMIKET MI

KÉSZÍTETTÜNK

GYAKORI KÉRDÉSEK

 

SZÜKSÉGES-E PROGRAMOZÓI TUDÁS A WEBOLDAL KEZELÉSÉHEZ?

Nem! A weboldalainkhoz a legnépszerűbb tartalomkezelő rendszert, a WordPresst használjuk. A világon futó weblapok 1/3 része alatt ez fut, így biztos lehetsz benne, hogy egy könnyen kezelhető, biztonságos, felhasználóbarát kezelőfelületet kapsz, aminek a használatára meg is tanítunk az átadáskor.

MIT KELL BIZTOSÍTANOM, HOGY ELKEZDŐDHESSEN A WEBOLDAL KIALAKÍTÁSA?

Ha van jelenlegi weboldalad mindeképp küldd el a címét, hogy megnézhessük. Írd meg az elképzeléseid az új weblapoddal kapcsolatban, segít ha küldesz referenciákat is (pl. konkurens weboldalak elérhetőségét).

A weblapod működéséhez szükség lesz egy tárhelyre és egy domainre és kiválasztunk egy WP sablont. Ezek a beszerzésében tudunk segíteni, ha egyedül esetleg gondot okoz, vagy nem szeretnél vele időt tölteni.

A weboldaladon szükség lesz szövegre és esetleg ikonokra/képekre. Ezeket biztosíthatod te is, de mi is tudunk segíteni mindkettőben. Természetesen ez módosítja az árajánlatunkat is.

HÁNYSZOR VAN LEHETŐSÉGEM A KÉSZÜLŐ WEBOLDALON VÁLTOZTATÁST KÉRNI?

A kivitelezési munka közben veled egyeztetve alakítjuk ki a design-t. Két alkalommal is megmutatjuk a koncepció javaslatokat, amit véleményezel és összeírod, miben szeretnél módosítást. Ezután kétszer egyeztetve veled adjuk át weboldalad. Ezen felül és újabb struktúrális fejlesztéseket felár ellenében tudunk elvégezni.

MI BEFOLYÁSOLJA A WEBOLDALAM ELKÉSZÍTÉSÉNEK ÁRÁT?

A weboldalad árát módosító tényezők:

  • Oldalak terjedelme és darabszáma
  • A weblap struktúrális bonyolultsága
  • Egyedi vagy hozott grafikák
  • Egyedi vagy hozott szövegek
  • Referenciák, elképzelések megléte, vagy nekünk kell megtervezni a teljes weblapod
  • Kampány specifikus oldalak esetében a hozzáférés hirdetési fiókokhoz, vagy hirdetési anyagok biztosítása, hogy ehhez passzoló oldalt építhessünk
MENNYI IDŐ, MÍG ELKÉSZÜL A WEBOLDALAM?

Kapacitástól és a weblap bonyolultságától függően 10-30 napon belül készülünk el a végleges weboldallal.

MILYEN TULAJDONSÁGOKKAL FOG RENDELKEZNI AZ ELKÉSZÜLT WEBOLDALAM?

A weblapod a tárhelyed függvényében is, gyors, biztonságos és felhasználóbarát lesz. Minden weblapunk reszponzív, így asztali gépen, tableten és mobil kijelzőn is tökéletesen jelenik meg.

KI TÖLTI FEL A TERMÉKEIMET A WEBÁRUHÁZAMBA?

A termék feltöltés egyszerű, de a webáruház méretétől függően nagyon időigényes feladat, így elsősorban azt tartsd szemelőtt, hogy ráérsz-e több napot eltölteni ezzel.

Amennyiben igen, a betanítást követően már te is el tudod majd végezni. Ha szeretnéd időt megtakarítani, bízd ránk a feltöltést.

HOL TUDOM FELTENNI A KÉRDÉSEIMET, HA NEM TISZTA VALAMI?

Írj nekünk a hello@mbmsolvers.com email címre, és rövid időn belül válaszolunk!

KÉRJ VISSZAHÍVÁST!

KOLLÉGÁNK HAMAROSAN KERESNI FOG A RÉSZLETEKKEL KAPCSOLATBAN.

EZUTÁN AZ IGÉNYFELMÉRÉS UTÁN TUDUNK KÜLDENI KONKRÉT ÁRAJÁNLATOT!