INSTAGRAM MARKETING KÖNYV

bővített kiadás + élő esettanulmány

Hozd ki a maximumot a márkádból, az egyik legsikeresebb platformon, Magyarország első Instagram könyvével!

Miért kell ott lenned az Instán?

Márkaépítés

Az Instagramon nagyon magas a márkák iránti elköteleződés, a felhasználók 50%-a szívesen követ ilyen oldalakat. Ha széles közönséggel szeretnéd megismertetni a márkád, itt a helyed!

Ingyenes vevőszerzés

A platformon nagyon magas az organikus (fizetés nélküli) elérés. Ez azt jelenti, hogy INGYEN juthatsz el a vásárlóidhoz, és kaparinthatod meg őket a megfelelő eszközök segítségével.

Költséghatékony

Ha alacsony költséggel szeretnél sok emberhez eljutni, az Instagramon jól fogod magad érezni! Jelenleg ez az egyik legolcsóbb hirdetési felület, ahol már párszáz forintból is sikerre vihetsz egy kampányt.

Vizuális tartalom

Az emberek imádják a vizuális tartalmat, és erre elsődlegesen az Instagramot használják!

Piaci rés

A magyar piacon már több mint 2 millióan használják az Instagramot, a cégek közül viszont még kevesen! Könnyen versenyelőnyre tehetsz szert, ha időben belekezdesz.

Menő

Manapság már minden ismerősödet megtalálod Instagramon, ha még nem kezdtél bele, ideje követned a trendeket!

Kinek ajánljuk a könyvet?

Vállalkozóknak

Az Instagram üzleti szempontból az egyik leghatékonyabb marketing eszköz, ahol organikus elérésekkel hihetetlen eredményeket érhetsz el. A vásárlóidban erős márkatudatot alakíthatsz ki, nem csak a fiatalok, de az idősebb korosztály körében is.

Marketingeseknek

Marketingesként bizonyára tudod, hogy tartanod kell a lépést a online trendekkel. Aki kimarad, lemarad. Légy az elsők közt aki biztos kézzel használja ezt a platformot. Az ügyfeleid hálásak lesznek!

Influencereknek

Kreatív vagy, és ebből profitálsz is? Az Instagram hasznos eszköz lesz számodra, ahol nem csak a kreativitásod jelent majd hatalmas előnyt, de megoszthatod a történeted, és a mindennapjaid a rajongóiddal.

Egyetemistáknak

Unod már a 4P-t és a marketing mixet? Az Instagrammal felépítheted a saját márkád, amivel előnyre tehetsz szert a munkaerőpiacon, és az egyetem után könnyedén építhetsz majd online üzletet is!

Magánembereknek

Ha nem akarod az Instagramot még üzletre használni, viszont dühít, hogy nincs elég követőd hiába osztasz meg tartalmakat naponta, a könyvünk megoldást kínál erre is!

Magadra ismertél?

Szeretnéd sikerre vinni a márkád vagy a személyes profilod Instagramon?

Neked szól a könyv, ha

Nem neked szól a könyv, ha

Rendeld meg a saját példányod!

Ingyenes szállítással, és 35.000 Ft értékű bónusszal együtt, már holnapra a kezedben foghatod!

Miért lesz hasznos neked ez a könyv?

Átfogó képet ad az Instagramról

Egy ideje már használod a platformot, de még vannak új fogalmak és funkciók amiket nem használsz? Ez a könyv teljes képet ad az Instagram lehetőségeiről.

Gyakorlati útmutató

A könyv gyakorlatias formában tanít meg az Instagram felhasználásának lehetőségeire, a profil létrehozásától a haladó tippekig lépésről-lépésre.

Tömény, minőségi tudás

Nem pazaroltuk az időt helykitöltésre, és mesés körítésre. Kendőzetlenül kapod meg azt a nyers tudást, amivel már megteheted az első lépést a siker felé.

Élő esettanulmánnyal

A könyvben nem csak arról írunk, hogyan tudod sikeresen felépíteni az Instagram jelenléted, hanem bemutatunk olyan példákat, akik a könyvünk alapján sikeresen megtették már ezt!

Több, mint 1500 vállalkozó vásárolta meg eddig a könyvet!

Legyél te a következő!

A könyv tartalomjegyzéke

Instagram Beauty

Beauty vonalon

Instagram Sport

Sport vonalon

Instagram Blogger

Bloggereknek

Instagram Webshop

Webshopoknak

Instagram Gasztronómia

Gasztronómiai területre

Instagram Település

Településeknek

Instagram Szórakozóhely

Szórakozóhelyekről

Instagram Szolgáltató

Szolgáltatóknak

Rendeld meg a saját példányod!

Ingyenes szállítással, és 35.000 Ft értékű bónusszal együtt, már holnapra a kezedben foghatod!

Morvai Ádám

marketing tanácsadó

A szerzők

Az elmúlt 8 év alatt rengeteg tapasztalatot szereztünk. Büszkék vagyunk arra, hogy megírtuk az első magyar Instagram marketing témájú könyvet, megrendeztük az első országos Instagram marketing Roadshow-t 11 városban 12 helyszínen, továbbá sosem féltünk a rendhagyó témáktól sem: A legkülönfélébb projekteken dolgozhattunk az elmúlt évek során az online virágbolttól egészen a temetkezési vállalkozóig. Persze, nem kell hogy ilyen különleges vállalkozásod legyen, hiszen mi azon fogunk dolgozni, hogy azzá tegyük!

Berki Zsolt

marketing tanácsadó
SZTE

Tudtad?!

A Szegedi Tudományegyetemen már oktatóanyagként használják a könyvünket 2018 óta, mióta megjelent az első kiadása.

SZTE 2

Akik már olvasták a könyvet

Dallos Zoltán - DLX Media

Óriási a zaj, és ebben a zajban kell láthatóvá válnunk, és valahogy kitűnnünk a tömegből. A könyv ebben nyújt Neked is segítséget. Egészen az alapoktól indul, viszont a könyv végén az is hasznos tippeket kap, aki már napi szinten használja az Instát. Számomra a legfontosabb, hogy a könyv nem a gyors és nagyszámú követő szerzésről szól, hanem az értékes és hasznos tartalom készítésről, ami a mai fenntartható marketing alapja! Hajrá MBM, további sok sikert kívánok!”

Pusztai Ádám - Kollektíva

„Ádám és Zsolt könyvét egy hétvége alatt kipörgettem. Azért tartott ilyen sokáig, mert annyi apró részletet módosítottam közben a saját profilunkon és a stratégiánkban, hogy felsorolni sem tudom. Ajánlom mindazoknak, akik szeretnének Instagramon egy egységes, jól felépített, és átgondolt stratégiával rendelkező profilt létrehozni és fenntartani. Igazi kézikönyv, várom már a következőt.”

Gazdig Bence - Gazduig

„Mindig is kerültem a tipikus tankönyv szagú olvasmányokat, amelyek tele vannak személytelen kifejezésekkel, száraz és unalmas definíciókkal. Ádámék írása szakmai, de merőben eltér a megszokottól. Azt hiszem valami ilyesmiről szól a marketing is.”

Fodor Nóra - Nora's Hungary

„A könyvet nem csak kezdőknek ajánlom, akik kezdők az Instagram világában, hanem azoknak is, akik már gyakorlottak benne, és van némi tapasztalatuk. Az utóbbiak táborába tartoztam, és bevallom, kicsit nagyképűen is estem neki a könyvnek. Sokkal rendezettebb azóta a profilom, figyelek olyan apró dolgokra, amiket eddig figyelembe se vettem. A könyv olvasása és alkalmazása óta tudatosan építem az Instagram profilom, és egy hónap alatt megdupláztam a követőtáboromat.”

Nagy Andrea - coach, mentor

„A könyv számomra nem csak egy részletes áttekintést adott az Instagram világáról, hanem egy jó nagy adag inspirációt is. Zsolti és Ádám hisz abban és biztat arra, hogy merj a megszokottól eltérően gondolkodni. Arra, hogy merj formabontó lenni, cselekedj és tesztelj. Ehhez pedig megadnak minden szükséges eszközt, végigvezetnek a folyamaton és úgy érzi az olvasó mintha végig fognák a kezét. Emberileg is ez az alázat, amit a legjobban tisztelek bennük.”

Mándó Milán - Minner.hu

„Ebben a könyvben megfelelő tudást kapsz az Instagram marketingedhez. Gyakorlatias felépítésű, így a könyv végére már kész koncepcióval ülhetsz le az Instagram elé. Egy kép többet mond ezer szónál! Pont ez benne a nehéz, hogy mit is mondjunk el a cégünkről, termékünkről egy kép segítségével. Itt most erre kapsz tanácsokat, és megfelelő tudást.”

Turi Gábor - GDD Consulting

"Belefutottam a könyvbe az interneten, és megvettem, mert a hogyant kerestem és elolvastam, és megleltem benne a válaszokat érthetően A-Z-ig. A könyvben lévő rengeteg tipp csak a lehetőséget adja meg nekem, hogy sikeres legyek, a tartalmat nem tudja legyártani helyettem, viszont azt megmutatja, hogy mit, miért csináljak. És ezzel megadta mindazt, amit régen az interneten csak naphosszat kerestem.”

Mészáros Richárd - ryckposter.hu

„Ádámék könyve nagyon hasznos volt számomra. Épp,hogy elkészült a céges instagramom szinte pillanatok alatt összejött 100 követőm,és még hirdetésre nem is költöttem. Egyszerű szövegkörnyezetben íródott. Szerintem mindenkinek könnyen értelmezhető. Megvettem,és néhány nap alatt ki is olvastam. Amikor valami hirtelen nem jut eszembe,csak visszalapozok,és pik-pakk meg is van a válasz. Köszönöm a lehetőséget.”

BÓNUSZOK A KÖNYV MELLÉ 35 000 FT ÉRTÉKBEN!

Magyar hashtaglista

Bizonyára számodra is nehéz megtalálni az üzletágad, vagy a témád top hashtageit. mi különböző témákra lebontva összeszedtük a legmenőbb hashtageket, amivel organikusan elérheted a közönséged.

Közösségi média naptár

Jól tudjuk, hogy nem csak az instagramot használod, mint közösségi média platformot, így nehéz követned a tartalomterveidet. erre kínál megoldást a közösségi média naptár, amiben 1 évre előre vezetni tudod a napi, heti, vagy akár havi tartalomtervedet, minden általad használt platformra vonatkozóan.

23 hatékonyságnövelő eszköz

Kapsz 23 eszközt, amivel felpörgetheted az instagramod. képszerkesztők, posztok időzítése, hashtagkutatás, egyszóval minden ami a profi instagram marketinghez kell.

Instagram marketing csoport

Magyarország legnagyobb facebook csoportja a témában, ahol kérdezhetsz a könyv íróitól, megoszthatod a tapasztalataid a többi olvasóval, és rengeteg tudás kapsz, teljesen ingyen!

Gyakran ismételt kérdések

Hogy tudom megrendelni a könyvet?

A jegyedet online, bankkártyás fizetéssel tudod megvásárolni, vagy átutalással.

Igen! A rendelés lezárása után 10 percen belül küldjük a számlát, ami 27% ÁFA-t tartalmaz, így teljes mértékben elszámolható.

Igen! A rendelés lezárása után 10 percen belül küldjük a számlát, ami 27% ÁFA-t tartalmaz, így teljes mértékben elszámolható.

Itt válaszold meg a kérdést, amit feltettél. Kezeld a kifogását vagy a gyakori kérdésére adj egy igazán kielégítő választ.

Igen! A rendelés lezárása után 10 percen belül küldjük a számlát, ami 27% ÁFA-t tartalmaz, így teljes mértékben elszámolható.

Igen! A rendelés lezárása után 10 percen belül küldjük a számlát, ami 27% ÁFA-t tartalmaz, így teljes mértékben elszámolható.

Igen! A rendelés lezárása után 10 percen belül küldjük a számlát, ami 27% ÁFA-t tartalmaz, így teljes mértékben elszámolható.

INSTAGRAM MARKETING KÖNYV

bővített, extra kiadás + esettanulmány 

4990 Ft + áfa

Bónuszok