Az MBM Solvers bemutatja

INSTAGRAM MARKETING KÖNYV

bővített kiadás + élő esettanulmány

Hozd ki a maximumot a márkádból, az egyik legsikeresebb platformon, Magyarország első Instagram könyvével!

MIÉRT KELL OTT LENNED AZ INSTÁN?

 

Márkaépítés

Az Instagramon nagyon magas a márkák iránti elköteleződés, a felhasználók 50%-a szívesen követ ilyen oldalakat. Ha széles közönséggel szeretnéd megismertetni a márkád, itt a helyed!

Vizuális tartalom

Az emberek imádják a vizuális tartalmat, és erre elsődlegesen az Instagramot használják!

Költséghatékony

Ha alacsony költséggel szeretnél sok emberhez eljutni, az Instagramon jól fogod magad érezni! Jelenleg ez az egyik legolcsóbb hirdetési felület, ahol már párszáz forintból is sikerre vihetsz egy kampányt.

Piaci rés

A magyar piacon már több mint 2 millióan használják az Instagramot, a cégek közül viszont még kevesen! Könnyen versenyelőnyre tehetsz szert, ha időben belekezdesz.

Ingyenes vásárlószerzés

A platformon nagyon magas az organikus (fizetés nélküli) elérés. Ez azt jelenti, hogy INGYEN juthatsz el a vásárlóidhoz, és kaparinthatod meg őket a megfelelő eszközök segítségével.

Menő

Manapság már minden ismerősödet megtalálod Instagramon, ha még nem kezdtél bele, ideje követned a trendeket!

KINEK AJÁNLJUK A KÖNYVET?

 

VÁLLALKOZÓKNAK

Ma már nem kérdés, hogy a vállalkozásodnak jelen kell lennie a közösségi médiában, inkább csak az, melyik platformot használod hozzá.

Az Instagram üzleti szempontból az egyik leghatékonyabb marketing eszköz, ahol organikus elérésekkel hihetetlen eredményeket érhetsz el. A vásárlóidban erős márkatudatot alakíthatsz ki, nem csak a fiatalok, de az idősebb korosztály körében is.

MARKETINGESEKNEK

Marketingesként bizonyára tudod, hogy tartanod kell a lépést a online trendekkel. Aki kimarad, lemarad. 

Légy az elsők közt aki biztos kézzel használja ezt a platformot. Az ügyfeleid hálásak lesznek!

BLOGGEREKNEK, INFLUENCEREKNEK

Kreatív vagy, és ebből profitálsz is? Az Instagram hasznos eszköz lesz számodra, ahol nem csak a kreativitásod jelent majd hatalmas előnyt, de megoszthatod a történeted, és a mindennapjaid a rajongóiddal.

Ha pedig influencer akarsz lenni, nem kérdés, hogy használnod kell az Instagram erejét!

EGYETEMISTÁKNAK

Unod már a 4P-t és a marketing mixet? Szeretnél egy olyan tudást megszerezni, amit napi szinten használhatsz?

Az Instagrammal felépítheted a saját márkád, amivel előnyre tehetsz szert a munkaerőpiacon, és az egyetem után könnyedén építhetsz majd online üzletet is!

SZEMÉLYES HASZNÁLATRA

Ha nem akarod az Instagramot még üzletre használni, viszont dühít, hogy nincs elég követőd hiába osztasz meg tartalmakat naponta, a könyvünk megoldást kínál erre is!

MAGADRA ISMERTÉL A FENTIEK KÖZÜL?

Szeretnéd sikerre vinni a márkád vagy a személyes profilod Instagramon?

Neked szól ez a könyv, ha

R

Profi vállalkozóként tudod, hogy a marketing kulcsfontosságú eleme a vállalkozásodnak

R

Kezdő vállalkozóként olyan platformot keresel, ahol akár ingyen is szerezhetsz vásárlókat

R

Be akarod előzni a konkurenciád

R

Ki szeretnéd terjeszteni a márkád egy hatékony platformra

R

Nem szeretnél lemaradni a legfrissebb trendekről

R

Egyszerűen profin szeretnéd használni az Intagramot, és több követőt szerezni

Nem ajánljuk a könyvüket, ha

Q

Nem szeretnéd új közönségnek megmutatni a márkád

Q

Nincs szükséged új vásárlókra

Q

Le akarsz maradni a konkurenciától

Q

Nem akarsz népszerű lenni az Instagramon

Q

Hidegen hagy az online marketing

…persze tudjuk, hogy ezek közül egyik sem igaz Rád! 🙂 

RENDELD MEG A SAJÁT PÉLDÁNYOD!

Ingyenes szállítással, és 35.000 Ft értékű bónusszal együtt, már holnapra a kezedben foghatod!

MIÉRT LESZ HASZNOS NEKED EZ A KÖNYV?

 

Z

A MAGYAR PIACON EGYEDÜLÁLLÓ ÍRÁS

Magyarországon az első Instagram marketing témájú könyv amit a kezedben tarthatsz. Átfogóan, mégis közérhetően foglaltuk össze az Instagram használatát.

Z

TELJES LESZ A KÉP A FEJEDBEN

Egy ideje már használod a platformot, de még vannak új fogalmak és funkciók amiket nem használsz? Ez a könyv teljes képet ad az Instagram lehetőségeiről.

Z

GYAKORLATI ÚTMUTATÓ

A könyv gyakorlatias formában tanít meg az Instagram felhasználásának lehetőségeire, a profil létrehozásától a haladó tippekig lépésről-lépésre.

Z

TÖMÉNY TUDÁS

A könyv közel 200 oldalas. Nem pazaroltuk az időt helykitöltésre, és mesés körítésre. Kendőzetlenül kapod meg azt a nyers tudást, amivel már megteheted az első lépést a siker felé.

Z

MINŐSÉG

Ha valami, az Instagram tele van okos marketing megoldásokkal. A minőség itt kritikus tényező, amire a könyv számtalan tipped ad majd. Ezzel csúcsra járathatod a online megjelenésed!

Z

A JÖVŐ

Az online marketing egy folyamatosan változó világ. Ha a jövőbe szeretnél fektetni, az Instagramnak szerves részét kell képeznie a stratégiádnak.

TÖBB, MINT 1500 VÁLLALKOZÓ VÁSÁROLTA MEG EDDIG A KÖNYVET!

LÉGY TE A KÖVETKEZŐ!

A KÖNYV TARTALOMJEGYZÉKE

 

1. Az Instagram világa

2. Kezdeti lépések, hogyan indulj el?

3. Hogyan működik az Instagram algoritmusa?

4. Tévhitek az Instagram üzleti felhasználásával kapcsolatban

5. Miért használd az Instagramot a vállalkozásodban?

6. Hogyan használd hatékonyan az Instagram hashtageket?

7. Hogyan szerezz követőket az Instagramon?

8. Hogyan meséld el a történeted az Instagramon? – Instagram Stories

9. Hogyan készíts eredményes posztokat?

10. Hogyan készíts igazán vonzó Instagram Feed-et?

11. Hogyan kooperálj Influencerekkel?

12. Ha nem jön az ihlet, honnan szerezz inspirációt?

13. Hogyan hirdess az Instagramon?

14. Hogyan készíts hatékony Instagram marketing stratégiát?

+15. További hasznos tippek 

Beauty vonalon

Gasztronómiai területre

Sport vonalon

Településeknek

Bloggereknek

Szórakozóhelyekről

Webshopoknak

Szolgáltatóknak

+16. ÉLŐ ESETTANULMÁNY EGY INSTAGRAM PROFILRÓL, AKI A KÖNYV ALAPJÁN ÉPÍTETTE FEL A JELENLÉTÉT 

AZ ÜGYFÉLSZERZÉSRŐL

 

KONKRÉT SZÁMOKRÓL

 

STRATÉGIÁRÓL

RENDELD MEG A SAJÁT PÉLDÁNYOD!

Ingyenes szállítással, és 35.000 Ft értékű bónusszal együtt, már holnapra a kezedben foghatod!

SZERZŐK

 


BERKI ZSOLT
marketing tanácsadó 

Több éve online marketing tanácsadóként dolgozom. Főbb szakterületem a közösségi média marketing. Számtalan projekt kötődik a nevemhez és ezekből szerzett tapasztalataim által úgy gondolom, hogy másoknak is tudok segíteni a problémáik megoldásában. Hiszem, hogy korunk gyorsan változó piaci környezetében szinte létkérdés a kis- és középvállalkozások számára az online jelenlét. Épp emiatt tartom nagyon fontosnak, hogy mindenki számára elérhető legyen egy professzionális gyakorlati könyv az Instagram marketing területén is.


MORVAI ÁDÁM

üzleti tanácsadó

Az MBM Solvers alapító tulajdonosa vagyok, okleveles közgazdász, online marketing tanácsadó. Rengeteg sikeres projektet tudhatok magam mögött, illetve foglalkozok egyetemi oktatással is. Hiszem, hogy a gazdagási siker kulcsa a változáshoz való alkalmazkodás. Így fontosnak vélem, hogy a lehető legfrissebb és leginnovatívabb tudások keresztül segítsünk az ügyfeleinknek. Ez volt a legfőbb ok, amiért részt vettem az Instagram könyv létrejöttében, hiszen ez a gyakorlati útmutató hiánycikk a magyar üzleti könyvpiacon. Kellemes olvasás, és sok követőt kívánok!

TUDTAD?

A Szegedi Tudományegyetemen már oktatóanyagként használják a könyvünket!

BÓNUSZOK A KÖNYV MELLÉ 35.000 FT ÉRTÉKBEN

 

Z

23 HATÉKONYSÁGNÖVELŐ ESZKÖZ

Kapsz 23 eszközt, amivel felpörgetheted az Instagramod. Képszerkesztők, posztok időzítése, hashtagkutatás, egyszóval minden ami a profi Instagram marketinghez kell.

Z

KÖZÖSSÉGI MÉDIA NAPTÁR

Jól tudjuk, hogy nem csak az Instagramot használod, mint közösségi média platformot, így nehéz követned a tartalomterveidet. Erre kínál megoldást a közösségi média naptár, amiben 1 évre előre vezetni tudod a napi, heti, vagy akár havi tartalomtervedet, minden általad használt platformra vonatkozóan.

Z

MAGYAR HASHTAGLISTA

Bizonyára számodra is nehéz megtalálni az üzletágad, vagy a témád top hashtageit. Mi különböző témákra lebontva összeszedtük a legmenőbb hashtageket, amivel organikusan elérheted a közönséged.

Z

INSTAGRAM MARKETING CSOPORT BY MBM SOLVERS TAGSÁG

Magyarország legnagyobb Facebook csoportja a témában, ahol kérdezhetsz a könyv íróitól, megoszthatod a tapasztalataid a többi olvasóval, és rengeteg tudás kapsz, teljesen ingyen!

EZEKET ÍRTÁK A KÖNYVRŐL AZ OLVASÓK

 

„Az Instagram számomra mindig is egy misztikus dolog volt, ahol a sztárok, az önkéntes sztárjelöltek, az exhibicionizmustól túlfűtött pasik és csajok csodálatos és idealista életét tette közszemlére. A mi a jó ebben, mindig is érdekelt? Miért teszi valaki folyamatosan közszemlére a saját életét? Ha értéket adsz, azt igenis közszemlére kell tenni, hogy mások is megtudják, hogy Te, a vállalkozásod miben más, miben tud többet nyújtani, mint a piac többi szereplője. Kérdezhetném, hogy ez nem magamatugatás? Dehogynem! A Te pultodra kirakott, friss ínycsiklandó sütemény, egy ropogós alma, egy új szórólap, egy üzleti találkozó, stb. mind az. Mind arról szól, hogy létezel, ezek mind a Te, a vállalkozásod kockás hasa, a legújabb frizurája vagy a legújabb úszódressze, amit közszemlére akarsz tenni. Aztán belefutottam a könyvbe az interneten, és megvettem, mert a hogyant kerestem és elolvastam, és megleltem benne a válaszokat érthetően A-Z-ig. A könyvben lévő rengeteg tipp csak a lehetőséget adja meg nekem, hogy sikeres legyek, a tartalmat nem tudja legyártani helyettem, viszont azt megmutatja, hogy mit, miért csináljak. És ezzel megadta mindazt, amit régen az interneten csak naphosszat kerestem.”

Turi Gábor /onlinevilag.eu/

„Ádám és Zsolt könyvét egy hétvége alatt kipörgettem. Azért tartott ilyen sokáig, mert annyi apró részletet módosítottam közben a saját profilunkon és a stratégiánkban, hogy felsorolni sem tudom. Ajánlom mindazoknak, akik szeretnének Instagramon egy egységes, jól felépített, és átgondolt stratégiával rendelkező profilt létrehozni és fenntartani. Igazi kézikönyv, várom már a következőt.” 

 

Pusztai Ádám /kollektiva.eu - tulajdonos/

„A könyv számomra nem csak egy részletes áttekintést adott az Instagram világáról, hanem egy jó nagy adag inspirációt is. Zsolti és Ádám hisz abban és biztat arra, hogy merj a megszokottól eltérően gondolkodni. Arra, hogy merj formabontó lenni, cselekedj és tesztelj. Ehhez pedig megadnak minden szükséges eszközt, végigvezetnek a folyamaton és úgy érzi az olvasó mintha végig fognák a kezét. Emberileg is ez az alázat, amit a legjobban tisztelek bennük.”

 

Nagy Andrea /humantour.hu/

„Mindig is kerültem a tipikus tankönyv szagú olvasmányokat, amelyek tele vannak személytelen kifejezésekkel, száraz és unalmas definíciókkal. Ádámék írása szakmai, de merőben eltér a megszokottól. Azt hiszem valami ilyesmiről szól a marketing is.”

 

Gazdig Bence /gazduig/

„Ha a YouTube az új TV, akkor egyértelműen az Instagram az új képes újság, ahol minden vállalkozásnak szinte kötelező jelen lenni, hiszen itt van az emberek figyelme.

A mai világban egyik oldalról nagyon könnyű dolgunk van, mert a tartalom készítéshez semmi másra nincs szükségünk, csak a zsebünkben lapuló okostelefonra, 1-2 filter, beállítás, és már kész is vagyunk. Másrészt viszont pont ettől nehéz, mert óriási a zaj, és ebben a zajban kell láthatóvá válnunk, és valahogy kitűnnünk a tömegből.

A könyv ebben nyújt Neked is segítséget. Egészen az alapoktól indul, viszont a könyv végén az is hasznos tippeket kap, aki már napi szinten használja az Instát. Számomra a legfontosabb, hogy a könyv nem a gyors és nagyszámú követő szerzésről szól, hanem az értékes és hasznos tartalom készítésről, ami a mai fenntartható marketing alapja!

Hajrá MBM, további sok sikert kívánok!”

 

Dallos Zoltán /zoltandallos.com , DLX media ügynökség/

„Ádámék könyve nagyon hasznos volt számomra. Épp,hogy elkészült a céges instagramom szinte pillanatok alatt összejött 100 követőm,és még hirdetésre nem is költöttem. Egyszerű szövegkörnyezetben íródott. Szerintem mindenkinek könnyen értelmezhető. Megvettem,és néhány nap alatt ki is olvastam. Amikor valami hirtelen nem jut eszembe,csak visszalapozok,és pik-pakk meg is van a válasz. Köszönöm a lehetőséget.”

 

Mészáros Richárd /ryckposter.hu/

„A könyvet nem csak kezdőknek ajánlom, akik kezdők az Instagram világában, hanem azoknak is, akik már gyakorlottak benne, és van némi tapasztalatuk. Az utóbbiak táborába tartoztam, és bevallom, kicsit nagyképűen is estem neki a könyvnek. Sokkal rendezettebb azóta a profilom, figyelek olyan apró dolgokra, amiket eddig figyelembe se vettem. A könyv olvasása és alkalmazása óta tudatosan építem az Instagram profilom, és egy hónap alatt megdupláztam a követőtáboromat.”

 

Fodor Nóra /norashungary.hu/

„Ebben a könyvben megfelelő tudást kapsz az Instagram marketingedhez. Gyakorlatias felépítésű, így a könyv végére már kész koncepcióval ülhetsz le az Instagram elé. Egy kép többet mond ezer szónál! Pont ez benne a nehéz, hogy mit is mondjunk el a cégünkről, termékünkről egy kép segítségével. Itt most erre kapsz tanácsokat, és megfelelő tudást.”

 

Mándó Milán /minner.hu/

GYAKORI KÉRDÉSEK

 

HOGY TUDOM MEGRENDELNI A KÖNYVET?

Kattints a lap alján a „Megveszem a könyvet” gombra.Ezután át fogsz kerülni a rendelési űrlaphoz, ahol meg kell adnod az adataidat!

Miután ezzel is megvagy, átkerülsz a bankkártyás fizetési felületre, ahol a bankkártya adataid megadásával véglegesítheted a fizetést.

E-mailben megkapod a számlát, valamint a bónuszokat.

KÉSZ VAGY! Nincs is más dolgod, mint várni, hogy másnapra (előző nap délelőttig leadott rendelések esetében) megérkezzen az Instagram marketing könyved.

CSAK BANKKÁRTYÁVAL TUDOK FIZETNI?

Igen, kizárólag bankkártyás fizetés lehetséges. A bankkártyás fizetés gyors, kényelmes és nyomon követhető, éppen ezért adjuk ezt az opciót a vásárlóinknak. A bankkártyás fizetés felületét az OTP Simple Pay kezeli.

BIZTONSÁGOS A BANKKÁRTYÁS FIZETÉS?

A bankártyás fizetést aZ OTP Simple Pay terminálja biztosítja, 256-bites banki titkosítással. Ez szavatolja, hogy a bank felé továbbított adataid nem kerülnek illetéktelen kezekbe. Ezekhez az adatokhoz, sem mi, sem harmadik fél nem fér.

KAPOK SZÁMLÁT A RENDELÉSEM UTÁN?

Igen! A rendelés lezárása után 10 percen belül küldjük a számlát, ami 0% ÁFA-t tartalmaz, hiszen alanyi adómentesek vagyunk.

HOGYAN KAPOM MEG A BÓNUSZOKAT?

A rendelés lezárása után, automatikus emailben küldjük a bónuszaidat.

HÁNY NAP A SZÁLLÍTÁSI IDŐ?

1-2 nap a szállítási idő, attól függően, hogy délelőtt vagy délután/este adod le a rendelésed. 

MEG TUDOM RENDELNI A KÖNYVET KÜLFÖLDRE IS?

Igen, a megrendelési oldalon kiválaszthatod az országot ahova kéred a szállítást és a rendszer automatikusan kiszámolja neked a szállítási költséget.

HOL TUDOM FELTENNI A KÉRDÉSEIMET, HA NEM TISZTA VALAMI?

Írj nekünk a hello@mbmsolvers.com email címre, és rövid időn belül válaszolunk!

INSTAGRAM MARKETING KÖNYV
bővített, extra kiadás + esettanulmány 


4.990 Ft .-


Bónuszok

• Zárt Facebook csoport tagság

• 23 hatékonyságnövelő eszköz

• Közösségi média naptár

• Magyar hashtaglista

• További kedvezmények

A gomb megnyomásával elfogadod az ÁSZF-et és az Adatvédelmi Tájékoztatót.