Fókuszban a vevőszerzés

Legyen végre egy olyan weboldalad, ami vonza a vevőket

A jó marketing a weboldaladra vezeti a vevőket, a jó weboldal pedig el is ad nekik. Legyen végre neked is egy olyan weboldalad, vagy webáruházad, ami az futószalagon szállítja a vásárlókat.

Landing oldal​

Elkészítjük az értékesítés célú landing oldalad, ami optimálisan termeli a bevételt!

Weboldal​

Ha egy modern, jól felépített, több oldalra van szükséged, akkor jó helyen jársz!

Webáruház

Ha nem bérelni akarod a webáruházadat, hanem sajátot akarsz készíteni!

Miért kell neked minőségi online megjelenés?

Legyen szó weboldalról, webáruházról, vagy egy egyszerű értékesítési landing oldalról az alábbiak meghatározók

Itt történik a vásárlás

A marketing eléri a potenciális ügyfeleidet egy jó értékesítő pedig eladja nekik a termékeidet, szolgáltatásaidat. Igen ám, de online ez nem ilyen egyszerű. Itt az értékesítő helyett a weboldalad ad el. Ha jó az ajánlatod, lehengerlőek a szövegeid és megfelelő designnal rendelkezik a weboldalad, csak akkor van esélyed kiváltani az értékesítőt az egyenletből.

Kikövezi a vevőid útját hozzád

Egy jó weboldal nem csak támpontokat ad a vevőidnek a vásárláshoz vezető úton, hanem egyenesen kikövezi azt. Nagyon fontos szempont a weboldalak tervezése során, hogy ez az út a vevőid számára a leglogikusabb legyen. Hiszen tudjuk, hogy te is azt szeretnéd, hogy az oldalad eladjon!

Képet ad rólad és arról, amit csinálsz

Szemet gyönyörködtető ízléses design nélkül ma már elképzelhetetlen egy vállalkozás online megjelenése. Egy hanyagul összerakott weboldal nem csak a megítéléseden ronthat, de súlyos bevételektől is eleshetsz apróságok miatt is. Ha valaki valamit keres, azonnal az internetet csapja fel. Mi lesz az első dolog, ami egy képet alkot rólad és a tevékenységed minőségéről? Hát persze, hogy a weboldalad.

Itt tényleg te irányítasz

A weboldalad a tiéd. Nem függsz már platformok (pl.: Facebook) jóindulatától. Ha pedig még e-mail listát is építesz, akkor te vagy a főnök. Persze, ebben is segítünk a weboldal elkészülte után.

A fentiek miatt mi úgy gondoljuk, a weboldalad professzionális megjelenése nem kiadás, hanem hatékony befektetés.

Miben tudunk neked segíteni?

A weboldalad a céged online megjelenésének alapköve.  Segítünk úgy kialakítani, hogy büszke legyél rá. Legyen szó kampány specifikus landing oldalakról, komplex weboldalakról, vagy webáruházról tudunk számodra megoldást, és el is készítjük.

Landing oldal készítés

A sikeres kampányod fő összetevője

A Landing oldal egy olyan menüvel nem rendelkező weboldal, amelynek legfőbb célja az értékesítés. Segít, hogy a kampányaid sikeresek legyenek, ezáltal több és több vevőd legyen. A landing oldal végigvezeti az érdeklődőt a termék előnyein, egy átgondolt vásárlói élményen keresztül kiépítve a bizalmat, hogy a lap alján már gondolkodás nélkül kattintson a „megveszem” gombra.

Weboldal készítés

Az online megjelenésed alapja

Ma már elengedhetetlen, hogy legyen egy mobilra is optimalizált bemutatkozó weboldalad. Az érdeklődök az online felületeidről mind-mind a weboldaladra érkeznek. Ott találkoznak először a szolgáltatásaid komolyabb leírásával, valamint veled. Így nagyon minőséginek kell lennie! Egy, vagy több oldalas weboldalt készítünk a márkád arculatára szabva.

Webáruház készítés

Az online boltod, ahol fogadod a vevőket

Ha termékeid vannak, amit online szeretnél értékesíteni, vagy éppen olyan szolgáltatásod, amit közvetlenül bankkártyával ki tudnak fizetni az ügyfeleid, akkor a webáruház központi felülete lesz az online értékesítésednek.Segítünk a terveidből webshopot kovácsolni, és ha szükséged lesz rá, a marketinget is megoldjuk!

Neked melyikre lenne szükséged?

Beszéljünk az ötleteidről, elképzeléseidről és vigyük sikerre közösen a projektedet!

Milyen lépésekből áll a folyamat?

A weboldalad a céged online megjelenésének alapköve.  Segítünk úgy kialakítani, hogy büszke legyél rá. Legyen szó kampány specifikus landing oldalakról, komplex weboldalakról, vagy webáruházról tudunk számodra megoldást, és el is készítjük.

Kapcsolatfelvétel

Ajánlattervező kitöltése

Töltsd ki az ajánlattervező kérdőívünket, amiben minden részletre kitérünk a részletes és optimális, igényeidre szabott árajánlat elkészítése érdekében.

Kapcsolatfelvétel

Ajánlattétel

Online megbeszélés

Amennyiben mi is úgy látjuk, hogy tudunk segíteni neked, egyeztetünk egy első, ingyenes konzultációt online, ahol átbeszéljük az ötleteidet és annak megvalósíthatóságát.

Ezután 2-3 munkanapon belül adunk egy tételes és részletes árajánlatot számodra, amit (az elfogadása után), szerződéskötés követ.

Ajánlattétel

Drótváz elkészítése

Véglegezzük a designt

Grafikusaink megtervezik a weboldalad drótvázát Figmában, amit közösen átnézünk, és ha kell, módosítunk rajta, hogy tökéletes legyen számodra.

Drótváz elkészítése

Weboldal építése

Felépül a weboldalad

Az elfogadott design tervek alapján elkészül a kész weboldalad, webáruházad.

Weboldal építése

Átadás, felület oktatása

Átadásra kerül az oldalad

Megkapod a hozzáféréseket a weboldaladhoz, valamint leoktatjuk az admin felület hassnálatát számodra.

Átadás, felület oktatása

Weboldalad karbantartása

Igény szerint segítünk a továbbiakban

Ha azt szeretnéd, hogy karbantartsuk az oldalt erre is van lehetőség egy havidíjas szolgáltatásunk keretében.

Weboldalad karbantartása

Beszéljünk az ötleteidről, elképzeléseidről és vigyük sikerre közösen a projektedet!

Az oldal alján éred el az ajánlattervezőnket, ami vonalvezetőként szolgál majd számodra, hogy biztos mindent leírj, ami fontos az ajánlatkérés során!

Pár kiemelt munkánk

…és persze több partnerünknek is segítettünk a webes megjelenésében

Töltsd ki az ajánlattervezőnket és dolgozzunk együtt!

A gombra kattintva eléred az online ajánlattervezőnket, ami leveszi a válladról a kényelmetlen „biztos mindent leírtam?” gondolatokat és olyan dolgokra is felhívhatja a figyelmed, amikre nem is gondoltál!

Gyakran ismételt kérdések

Szükséges-e programozói tudás a weboldal kezeléséhez?

Nem! A weboldalainkhoz a legnépszerűbb tartalomkezelő rendszert, a WordPresst használjuk. A világon futó weblapok 1/3 része alatt ez fut, így biztos lehetsz benne, hogy egy könnyen kezelhető, biztonságos, felhasználóbarát kezelőfelületet kapsz, aminek a használatára meg is tanítunk az átadáskor.

Minden szükséges információt bekérünk az ajánlattervező űrlapunkon. Ezeket a kérdéseket is tisztázni fogjuk.

A kivitelezési munka közben veled egyeztetve alakítjuk ki a design-t. Megmutatjuk a koncepció javaslatokat, amit véleményezel és összeírod, miben szeretnél módosítást. Ezután egyeztetve veled adjuk át weboldalad.

A weboldalad árát módosító tényezők:

  • Oldalak terjedelme és darabszáma
  • A weblap struktúrális bonyolultsága
  • Egyedi vagy hozott grafikák
  • Egyedi vagy hozott szövegek
  • Kampány specifikus oldalak esetében a hozzáférés hirdetési fiókokhoz, vagy hirdetési anyagok biztosítása, hogy ehhez passzoló oldalt építhessünk

Ahány vállalkozás, annyi féle és funkcionalitású weboldal. Az ajánlattervező űrlapunk kitöltésével mi is látni fogjuk, hogy mire van szükséged.

Kapacitástól és a weblap bonyolultságától függően 10-30 napon belül készülünk el a végleges weboldallal.

A weboldalad a tárhelyed függvényében, gyors, biztonságos és felhasználóbarát lesz. Minden weboldalunk reszponzív, így asztali gépen, tableten és mobil kijelzőn is tökéletesen jelenik meg.

Írj nekünk a hello@mbmsolvers.com email címre, és rövid időn belül válaszolunk!